AK Parti Karaman Teşkilatı Basınla Buluştu

AK Parti Karaman İl Başkanlığı Yerel ve Ulusal Basın temsilcileri ile buluştu. İl Başkan Abidin Çağlayan ve Millevekili Selman Oğuzhan Eser önemli açıklamalar yaptı.

GÜNCEL 20.07.2019, 14:57 20.07.2019, 15:24 Fikriye Koka
AK Parti Karaman Teşkilatı Basınla Buluştu

AK Parti Karaman teşkilatı bugün Velbesa Kahvaltı Salonunda basın mensuplarıyla bir araya geldi. AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan, Karaman İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ali Bozkurt, AK Parti Kadın Kolları Başkanı İmiş Günenç, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kale, AK Parti Belediye Grup Başkan Vekili Tamer YIldızbaş, AK Parti Karaman teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ve basın mensuplarının katıldığı toplantıda Karaman için devam eden projelerin yanı sıra, planlanan projeler ve üstünde durulması gereken konular ele alındı.

"Hizmetleri durdurmak isteyen vatan hainidir"

Selman Oğuzhan Eser, Karaman Belediyesi'nin projelerine destek vereceklerini belirterek, "Karaman'a hizmet etmek için siyasi kimlik gözetmeksizin çalışacağız, hizmeti kim engellemeye çalışırsa vatan hainidir." dedi.

Düzenlenen basın toplantısında MHP'li belediye ile hükümet kanadı arasındaki ilişkinin nasıl olduğunu soran gazetecilere konuşan Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser; "Biz seçimikaybettik malumunuz belediye bizde değil. Fakat Karaman'a yatırımlar konusunda bunun bir önemi yok. Karaman'a yapılacak yatırımların önünde duran vatan hainidir.  Hizmetleri durdurmak isteyen kim varsa vatan hainidir. Bu hizmetlerin durmaması lazım aksine elimizden geleni yapmamız lazım. Bunun için çabalıyoruz. Karaman'a hizmet etmek için varız. Öte yandan biz olaya Cumhur İttifakı gözüyle bakıyoruz. Belediyenin bizde olmaması hizmetlerimize, çalışmalarımıza engel değildir olmamalıdır" dedi.

"Karaman için bu proje benim hayalimdi"

Karaman için başlatılmış olan projelerin durmadığını, devlet bütçesi dahilinde er veya geç tamamlanacağını söyleyen Vekil Eser, "Karaman için başlatılan hiçbir proje rafa kaldırılmadı. Bazı durumlarda devlet bütçesi için projelerde yavaşlama olabiliyor, devlet kademesinde değişiklik olabiliyor ve bunlar gibi birçok etkenle başlamış olan projenin ilerleme durumu yavaş oluyor. Vatandaşlarımızın bunu 'proje durduruldu' olarak algılanmasını istemiyoruz. Vekil olduğum zaman Ankara'da ilk arkasına düştüğüm proje, beni hep heyecanlandıran KOP projesi oldu. Göksu ovası sulama projesi, şehrimiz için benim en önemli gördüğüm projedir. Kendimde kırsal alanda yetişmiş bir çocuktum, Karaman tarım ile geçinen bir şehir olduğu için bu projenin bize can suyu olacağını düşünüyorum. Benim Karaman için önceliğim kesinlikle tarım. Yapılan hizmette öncelikle asıl ihtiyaca yönelmek gerekiyor. Asıl ihtiyaç karşılanmalı ki diğer hizmetler rahat meydana gelebilsin. Tarım, hayvancılık ve enerji ile tarımda sanayileşme Karamanımız için en önemli gördüğüm husustur." dedi.

"Seçim dışında da vatandaşla beraber olacağız"

AK Parti Teşkilatlarını yeniden toparlamak için çalıştıklarını ifade eden Çağlayan artık seçim dışında da vatandaşlarla beraber olacaklarını dile getirdi. 2 ay evvel vazifelendirilen AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan; Karaman'ın basın mensupları ile bir araya gelerek tanışmak istediğini dile getirdi. Bu sebeple bu toplantıyı düzenlediklerini belirten Çağlayan yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan, göreve geldikleri ilk zaman diliminde köylere yapılan ziyaretlerin çoğunun planlı olmadığını ve vatandaşların davetlerini geri çevirmek istemediklerini dile getirerek, "Göreve geldiğimizde çoğu ziyaretimiz mahalli idareler seçimleriyle ilgili olmuştu. Köyümüzün birinde iftar yaptık, diğerinde teravih namazını kıldık. Ardından İstanbul seçimleri için çalışmalar derken, Karaman merkezinde vatandaşlarımızla çok fazla buluşamadık. Artık biraz daha nefes almış durumdayız. Yaz döneminde elimizden geldiğince, vekillerimizle, yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte vatandaşlarımıza ziyaretler yapacağız. İktidar partisi olduğumuz için projeleri, yatırımları ve ihtiyaçları takip ediyoruz. Geçen gün çarşı esnaflarımızı ziyaret ettik. Allah razı olsun çok memnun kaldılar. Artık seçim zamanı dışında da sürekli vatandaşlarımızla beraber olacağız." diye konuştu.

Köylerde dağ yolları dahi asfaltlanıyor

Karaman İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar, köylere yapılan yatırımlar konusunda, "Karaman samimi, küçük bir şehir. Köylerimize hizmet götürme konusunda Türkiye ortalamasının üzerindeyiz. Ortalama 25 milyon TL KÖYDES ve KOP projeleri için destek bütçesi ile çalışmaları sürdürüyoruz. Karaman'da şuan köy yollarında 100 kilometrelik bir asfaltlama çalışmamız var, durmadan devam ediyor. Bunun yanı sıra köylülerimizin talepleri doğrultusunda dağ yollarını dahi asfaltlıyoruz." şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü