AK Parti Ramazan Bayramı Mesajları

Karaman AK Parti Teşkilatı ve Adayları Ramazan Bayramı Kutlama Mesajları...

GÜNCEL 14.06.2018, 14:41 Ferhat KOÇ
AK Parti Ramazan Bayramı Mesajları

AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er

AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Er mesajında; "Ruhlara güzellik, gönüllere zenginlik veren, toplumsal hayata huzur iklimi getiren mübarek Ramazan ayını uğurlarken, aynı inancın neşesinde insanları birleştiren, kardeşliği pekiştiren, kırgınlıkları onaran bayramlardan birine daha ulaşıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Gönül kapılarının açılıp, gönül sofralarının kurulduğu; Allah korkusu ve sabırla, iyilik ve dayanışma ruhumuzun perçinlendiği mübarek Ramazan ayını geride bırakarak, ne mutlu ki bir bayrama daha kavuştuk. Yüce Rabbimizin insanoğluna bahşettiği fırsatlar ve güzelliklerle bezeli Ramazan ayını, halkımızla hep birlikte, iftar ve sahurun bereketi ile geçirmiş olmaktan bahtiyarız.

Bayramlarımız mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendirildiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, insanların kaynaşmasına ve huzurlu yaşamın tesisine vesile olan müstesna günlerdir. Bu müstesna günlerin değerini bilmeli ve hak ettiği şekilde geçirmeye özen göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının ilimize, ülkemize, İslam Âlemine ve tüm insanlığa, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diliyor, Ramazan Bayramınızı yürekten kutluyorum.” dedi.

AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Mustafa Atabay

AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Mustafa Atabay Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Atabay mesajında; "Gönüllerimizin bir olduğu, kardeşlik duygularımızın pekiştiği, Rabbimizin rahmetini ve bereketini üzerimizden eksik etmediği bir Ramazan-ı Şerif’i daha geride bırakmanın üzüntüsünü yaşarken bir yandan da mutlulukların arttığı, acıların paylaşılarak azaldığı özel ve mübarek günlerden biri olan Ramazan Bayramı’nı idrak etmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Birlikteliğimizin pekiştiği, saygı ve hoşgörünün egemen olduğu, iyilik ve güzelliklerin yoğun olarak yaşandığı bayramlar bizler için çok özel anlamlar taşımaktadır.

Bu günler, toplumumuzun yardım ve desteğine ihtiyaç duyan kesimine ilgi ve şefkatle yaklaşarak, birliktelik ruhunu yaşatmak, aile bağlarını kuvvetlendirmek, sevgi, saygı ve hoşgörüyü hâkim kılmak adına bir fırsattır.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam Âleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kale

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kale Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Kale mesajında; “Yokluğa sabretmenin, nimete şükretmenin hikmetini anlamaya çalıştığımız mübarek ramazan günlerinin ardından gelen Ramazan Bayramınızın mübarek olmasını dilerim.

Toplumsal yaşamımızda önemli yeri bulunan bayramlarımız, kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların yeşerdiği özel günlerdir. Bayramlarda birlik ve dayanışmamızı arttırmalı, geleceğe yönelik umutlarımızı her alanda korumalıyız.

Ramazan bayramının dünyaya ve ülkemize huzur ve barış getirmesi temennisiyle, tüm İslam Âlemi’nin ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlar, sağlık ve mutluluk dileklerim." Dedi.

AK Parti Karaman İl Kadın Kolları Başkanı İmiş GÜNENÇ Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı : "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan mübarek ramazanı uğurlamanın hüznünü yaşarken, bir Ramazan Bayramı'na daha erişmenin tarifsiz mutluluğu içerisindeyiz. Mübarek Ramazan ayında  dünyanın çeşitli bölgelerinde varlık mücadelesi veren, kan ve gözyaşı döken tüm kardeşlerimizin acıları bizlerinde acısıdır. Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz şu mübarek günlerde sıkıntıda olan tüm İslam alemi için dua edip, hayatını kaybedenler için rahmet diliyorum.

Mübarek Ramazan Bayram'ınızı kutlar; şehrimize, ülkemize, milletimize, İslam dünyasına ve tüm insanlık alemine huzur, sağlık, mutluluk ve barış getirmesini Cenab-ı Allah' tan niyaz eder, saygılarımı sunarım."

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Şeker mesajında şu ifadelere yer verdi: “Milletimiz ile birlikte bir mübarek Ramazan ayını ve bin aydan daha hayırlı Kadir gecesini idrak ederek bir Ramazan Bayramına daha ulaşmanın sevinç ve coşkusunu yaşıyoruz.

Bir ay boyunca hep birlikte aynı sofranın etrafında toplanarak birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde iftarlarımızı ve sahurlarımızı yaptık, camilerde birlikte teravih namazlarını kıldık, bir olduk, birlik olduk bir Ramazan ayını daha birlikte eda ederek bir Ramazan Bayramına daha ulaştık. Ramazan bayramımız mübarek olsun.

Bayramlar kardeşliğin pekiştiği, birlik ve beraberliğin güçlenerek milletimizin kaynaştığı yüreklerin toplu vurduğu önemli günlerdir.

Bayramlarda, küskünlükler ve dargınlıklar unutulur, her türlü güzellik ve mutluluk bir arada yaşanır, eş, dost, akraba, büyükler ve hastalar ziyaret edilir, gönülleri alınır. Yine bayramlar, yetimlerin ve buruk gönüllerin tamir edildiği; tüm ihtiyaç sahiplerine yardım elinin uzatıldığı; çocukların sevindirildiği müstesna günlerdir.

Yüce Mevla’mızın “Mü'minler ancak kardeştirler. Öyleyse kardeşlerinizin arasını düzeltin. Allah'a karşı gelmekten sakının ki size merhamet edilsin.” buyruğuna uyarak kardeşlerimizle aramızdaki tüm dargınlıklara ve kırgınlıklara son verip birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını güçlendirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Milletimizin, değerli Karamanlı hemşerilerimizin ve İslam Âleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla tebrik eder, hayırlara ve bereketlere vesile olmasını ve bütün insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini Cenabı Haktan niyaz ediyorum.” dedi.

AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Av. Selman Oğuzhan Eser

Ak Parti Milletvekili adayı Av. Selman Oğuzhan Eser Ramazan bayramı münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

Eser mesajında; “Sevgi, paylaşma, dayanışma duygularının artırılıp, dargınlıkları aradan kaldırıp, duygu birliğinin en üst noktaya çıktığı böyle zamanların çoğaltılması ve her günün bayram gibi yaşanabilmesi için millet olarak sarf ettiğimiz gayretin artarak devam etmesi gerekmektedir.

Özellikle bu mukaddes günlerde bir sıcak tebessümünüz ile içlerini ısıtabileceğiniz dualarına her zaman muhtaç olduğumuz anne ve babamızı, aile büyüklerimizi, akraba ve komşularımızı ziyaret etmeli, çocukları sevindirmeliyiz. Hastalarımızı, huzurevindeki yaşlılarımızı öksüz ve yetim kardeşlerimizi de unutmamalıyız. Tüm Müslüman âleminin Mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlarım” dedi.

AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Av. Hüseyin Mutlu

Ak Parti Milletvekili adayı Hüseyin Mutlu Ramazan Bayramı münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

Mutlu mesajında; “İslam âleminde yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularının zirveye ulaştığı dini bayramlardan olan mübarek ramazan bayramını kutlamanın heyecanı ve mutluluğu içinde olduklarını ifade etti.

Sema kapılarının açık olduğu bugünlerde heybenizden kardeşlik, sevgi, barış tohumları saçılması temennisiyle tüm hemşerilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan bayramının hayırlara vesile olmasını Yüce Allah´tan niyaz eder, bayram sabahı neşesi ile dolu sağlıklı, huzurlu bir hayat geçirmenizi dilerim” dedi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü