Aşenesi yanan anne ile oğlu gözyaşlarına hakim olamadı!

Karaman’da tek katlı müstakil evin mutfak olarak kullanılan aşenesinde çıkan yangını söndürebilmek için mahalleli seferber oldu.

GÜNCEL 11.05.2021, 12:12 11.05.2021, 12:57 Fikriye Koka
Aşenesi yanan anne ile oğlu gözyaşlarına hakim olamadı!

Yangın, Fatih Mahallesi 1906. Sokak’ta bulunan tek katlı müstakil evin mutfak olarak kullanılan aşenesinde çıktı. Edinilen bilgiye göre, Mustafa Ç’ye ait müstakil evin aşenesinde ocakta unutulan kömürün alev almasıyla yangın çıktı. Alevleri gören mahalle sakinlerinin durumu önce ev sahiplerine daha sonra 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesinin ardından adrese itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis, evin etrafında çevre güvenliğini alırken, itfaiye de yangına müdahale etti. Alevlerin aşeneyi sarması üzerine mahallelide söndürme çalışmalarına destek verdi. Sokakta bulunan yangın vanasından alınan su ile yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Anne ile oğlu gözyaşlarına hakim olamadı

Üzüntülü ve buruk gözlerle itfaiye ekiplerinin çalışmalarını izleyen anne Ayşe Selim Ç. ile oğlu Ali Ç. birbirlerine sarılarak teselli buldu. Bir süre sonra baygınlık geçiren Ayşe Selim Ç. ve eşi Mustafa Ç., olay yerinde hazır bekleyen sağlık görevlileri tarafından  ambulansta tedavileri yapıldı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken aşene kullanılamaz hale geldi.

İtfaiye yaptığı incelemede yangının aşenedeki ocakta unutulan kömürün alev almasıyla çıktığı tespit etti.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü