ASFALT ÇALIŞMALARI OSMANGAZİ MAHALLESİ’NDE

Asfalt çalışmalarına ara vermeden sürdüren Karaman Belediyesi, şehrin en ücra noktasına kadar hizmet ulaştırarak Karaman’ın çehresini değiştirmeye devam ediyor. Osman Gazi Mahallesi’nde geçen hafta başlatılan kaldırım çalışmalarının ardından sokaklar sıcak asfaltla kaplandı.

GÜNCEL 18.05.2017, 11:54 M. Ali
ASFALT ÇALIŞMALARI OSMANGAZİ MAHALLESİ’NDE

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada: ”Göreve geldiğimiz ilk günden beri, durmak yok yola devam dedik ve aralıksız çalışmaya gayret ettik. Asfalt çalışmalarımız farklı bölgelerde devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz şehrimizin farklı noktalarında yenileme çalışmaları yaparak daha modern yolları vatandaşların hizmetine sunuyor. Karamanımızın tüm mahallelerini güzelleştirmeye, değiştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Osman Gazi Mahallesi’nden Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’a Teşekkür

Osman Gazi Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Mahalle Muhtarı Ramazan Kepir, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’a teşekkür ederek: "Belediye Başkanımız Sayın Ertuğrul Çalışkan’a mahallem adına yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Osman Gazi Mahallesi, mahalle olalı böyle hizmet görmemiştir. Son bir yıl içerisinde mahallemizde Kur’an Kursu imar çalışması, Viyadük ve park yenileme çalışmaları gibi birçok hizmeti ardı ardına gördük. Bayanlar için yapılan Hanımlar Lokali de tamamlanmak üzere. Mahalle aralarında asfalt ve kaldırım çalışmaları başladı. Diğer yandan Alparslan Bulvarı’nda gerçekleştirilen yol yenileme ve aydınlatma çalışması da mahallemizin çehresini bir anda değiştirdi. Bu hizmetleri mahallemize kazandırdığı için Sayın Belediye Başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü