Bahçeli'den yeni parti iddialarına ilişkin açıklama

Devlet Bahçeli'den yeni parti iddialarına ilişkin açıklamalar geldi.

GÜNCEL 12.09.2019, 15:14 12.09.2019, 16:33 Fikriye Koka
Bahçeli'den yeni parti iddialarına ilişkin açıklama

Devlet Bahçeli "AK Parti'yi bölmek Türkiye düşmanlarına yarar. Bunların gizli hedefleri Cumhur İttifakı'dır. Sayın Cumhurbaşkanı hepsini bir araya getirdi "taşları dökün" dedi.

İşte açıklamalarından öne çıkanlar;

AK PARTİ'Yİ BÖLMEK TÜRKİYE DÜŞMANLARINA YARAR

Türkiye'nin şu kritik eşiğinde AK Parti'yi geriye itecek, böldürecek, tartıştıracak bir zemini düşünmek, o zeminin oluşmasına katkı sağlamak ABD'ye, İngiltere'ye, Almanya'ya, Fransa'ya Türkiye'de ki işbirlikçilerine ve ayrıca da FETÖ, PKK, DEAŞ, YPG'ye örtülü bir şekilde hizmet etmekten başka bir anlam taşımaz. Şuan için Türkiye'nin var olan siyasi iktidarını, terörün kökü kazılıncaya kadar, FETÖ'nün bütün hesaplaşması bitinceye, tükeninceye kadar, Türkiye demokrasi, normalleşme ve istikrara kavuşuncaya kadar alternatif bir hükümet üretemeyecekleri için mevcut hükümeti ABD'ye karşı savunmalılar. John Bolton ile Türkiye'yi boğdurmamalılar.

Bugün siyasilerin üzerinde düşünecekleri ve duracakları anlayış bu anlayıştır. Biz bunu yapıyoruz ve o sebepten dolayı da AKP'ye desteğimizi devam ettiriyoruz. Türkiye bu sorunları çözmeden başka türlü bir yolu tercih etmek doğru değildir.

FAİK ÖZTRAK İSTEDİ DİYE KABİNE DEĞİŞMEZ

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi 9 Temmuz 2018'de başlamıştır. Bir yılı da çok az bir süre aşmıştır. Böyle bir ortamda yeni bir sistemi yerleştirmek, kökleştirmek ve bununla ilgili uygulamaları hayata geçirmek için çaba sarf edileceği yerde, "bakanlar kurulunda şunlar değişsin" gündemini taşırsanız muhalefet unsurları olarak, siz de "muhalefetin bu isteğine cevap veriyorum" der iseniz iki yanlışı birlikte yaparsınız. İki yanlıştan da bir doğru çıkmaz.

Günü saati geldiğinde de kararı millet verir. Ama CHP'den Faik Öztrak istedi diye bakan değiştirilecekse biz hep beraber olarak toplanırız CHP'nin önünde, 'Faik'i istemiyoruz' deriz. Ne yapacak Faik Öztrak?

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü