BAŞKAN ÇALIŞKAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

GÜNCEL 09.01.2018, 21:03 M. Ali
BAŞKAN ÇALIŞKAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında; zor şartlar altında kamuoyunun bilgilenme hakkı ve özgürlüğü için çalışan basın emekçilerinin gününü kutladığını ifade etti.

Başkan Çalışkan mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Çağımızın önemli mesleklerinden biri olan gazetecilik, uygun manada haberin doğrusunu insanlara ulaşmasını sağlamak gibi anlamlı bir görev içermektedir. Hızla gelişen teknolojinin ve iletişim çağının hayatımızın her noktasına nüfuz ettiği günümüzde bu anlayışla görev icra eden tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en samimi duygularımla kutluyorum.

Doğru, tarafsız ve evrensel normlara uygun bir anlayış çerçevesinde yayıncılık yaparak kamuoyunu bilgilendiren, bu yolda her an haber peşinde koşturan basın çalışanları, halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak da kamusal bir görevi yerine getirmektedirler. Bunları yaparken basın mensuplarının; basın meslek ilkelerini gözetmesi, kişilik haklarına saygı göstermesi, dünyanın en zengin dillerinden biri olan Türkçemizin kullanılmasına ve korunmasına özen göstermesinin de son derece önemli olduğu bilinciyle hareket etmeleri kanaatindeyim.

İlimizde bulunan değerli basın emekçilerimiz de bu doğrultuda çalışarak bizlere en güzel hizmeti vermek için çaba gösteriyorlar. Bizlerle sürekli beraber olan, destek veren ve çalışma arkadaşlarım olarak gördüğüm değerli basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, tüm basın çalışanlarına sevgi ve saygılarımı sunarım.”

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü