Başkan Çalışkan "Hizmete Devam.."

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, bir basın toplantısı düzenleyerek; “2019 yerel seçimlerinde hizmet bayrağını devredeceğimiz yeni Başkan Adayımız Mahmut Sami Şahin’in yanında yer alarak en yüksek oyu almak için canla başla çalışıp, son nefesimize kadar Sayın Cumhurbaşkanımızın bir neferi olarak hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

GÜNCEL 28.11.2018, 14:14 30.11.2018, 10:39 M. Ali

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, bugün basın mensuplarıyla belediye encümen salonunda bir araya geldi. 2019 yerel seçimlerinin ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini dileyen Başkan Çalışkan, seçim süreci boyunca Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin’e destek vereceğini söyleyerek, dört buçuk yıllık dönemde Karaman’da çok önemli projeler ve hizmetler gerçekleştirdiklerini belirtti.

Başkan Çalışkan yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Biliyorsunuz dün Sayın Cumhurbaşkanımız Karaman Belediye Başkanı olarak Sayın Mahmut Sami Şahin’i ilan etti. Biz bundan şeref duyuyoruz ve sonuna kadar da Mahmut Bey kardeşimle birlikte yerel seçimlerde en yüksek oyu almak için canla başla çalışacağız. Bu bir bayrak yarışıdır. Şundan emin olabilirsiniz ki, bu şehirde belediye başkanlığı yapmanın büyük şerefini yaşıyorum. Bu şeref önce Yüce Rabbim, sonra Sayın Cumhurbaşkanımız ve milletimin takdiriyle oldu. Bu kaderimizde, nasibimizde varmış ki, şehrimize en güzel hizmetleri yapma mücadelesini verdi ve bunun da gururunu ve onurunu yaşıyorum. Bugün de bu bayrağı çok değerli kardeşimiz Sayın Mahmut Sami Şahin’e devredeceğim. Hiçbir zaman davamızı bir yer edinme, makam mevki sahibi olma adına sürdürmedik. Her işimizi Allah rızası için yaparak şehrimiz ve ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşması için elimizden gelen gayreti göstererek çalıştık. Bu dört buçuk yıllık süreçte Karaman’da çok önemli projeleri hayata geçirdik ve hizmetler gerçekleştirdik. Seçim beyanımızda ne söz verdiysek çok şükür hepsini fazlasıyla yerine getirdik. Bundan sonrada Sayın Cumhurbaşkanımızın bir neferi olarak hizmet etmeye devam edeceğiz. İnşallah Karaman’da ve ülke genelinde yine en yüksek oyu alarak bu seçimlerde de alnımız ak ve başımız dik bir şekilde başarıyla çıkmış olacağız. Tüm hemşehrilerime bu görevi yaparken bana destek oldukları için teşekkür ediyor, 2019 yerel seçimlerinin ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü