BAŞKAN ÇALIŞKAN’IN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, “Demokrasimizin temel taşı, vatandaşlarımızın güzide temsilcisi ve hizmetkârı muhtarlarımızın, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik ediyorum" dedi.

GÜNCEL 19.10.2018, 11:44 19.10.2018, 11:51 M. Ali
BAŞKAN ÇALIŞKAN’IN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımlayan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Toplumumuzda çok önemli işlevleri olan ve yerel yönetimin temel ayaklarından biri olan Muhtarlık idaresi, yüzyılları aşkın bir süredir görev yapan büyük bir teşkilattır. Belediyeler ve halkın arasında önemli bir köprü görevi gören muhtarlıklarımız aynı zamanda halkın sesi olmaktadır.

Özellikle Cumhurbaşkanımızın ülke genelindeki muhtarlarımızla belirli periyotlarda bir araya gelerek hasbıhal etmesi, muhtarlık müessesine verilen öneme en güzel örnektir. Bizler mahalli idareciler olarak muhtarlar olmadan asla başarılı olamayız. Muhtarlarımızla karşılıklı istişare ve fikir alışverişinde bulunarak şehrimizin problemlerine çare üretiyoruz. Milletimizin tercihine, teveccühüne, itimadına mazhar olarak görevlerini büyük bir azim ve kararlılıkla yürüten muhtarlarımız bizim başımızın tacıdır. İstişare kültürünü gelenek haline getirdiğimiz ilimizde, muhtarlarımız ile birlikte şehrimizin kalkınması ve gelişmesi için elbirliği ve gönül birliğimizi sürdüreceğiz.

Bu vesileyle demokrasimizin mihenk taşı olan muhtarlarımızın bu güzel gününü kutluyor, mahalli idarelerimizin gözbebeği olan muhtarlarımıza selam, sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.”

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:25
Güneş 06:45
Öğle 13:00
İkindi 16:25
Akşam 19:05
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü