Başkan Ünüvar: ‘’Başbuğumuz emin olsun’’

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman İl Başkanı Mahmut Ünüvar, MHP Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in vefat yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

GÜNCEL 03.04.2021, 12:48 Fikriye Koka
Başkan Ünüvar: ‘’Başbuğumuz emin olsun’’

Aradan 24 yıl geçmesine karşın rahmetli Başbuğun taht kurduğu kalplerdeki ehemmiyetinin değişmediğini belirten Başkan Ünüvar, ‘’Tüm Ülkücüler; O’nun ideallerini, hedeflerini ve bilhassa örnek davranışlarını hafızalarına kazımış, gönüllerinde ise en güzide yere koymuştur. Bu durum vefatından günümüze çeyrek asırdır değişmediği gibi, bundan sonra da değişmeyecektir’’ dedi.

Merhum Türkeş’in Türk Milliyetçiliği davasına uzun yıllar emek verdiğini belirten Başkan Ünüvar mesajında;

‘’Gençlik yıllarından itibaren yüksek idealler, Türklük sevdası ve Ülkü aşkıyla geçirdiği ömrü, Türk Milleti’nin birlik ve dirlik sigortası olan Milliyetçi Hareket Partisi ile taçlanmış ve milletimiz için umut olmuştur. Türk siyasetine kazandırdığı partimiz ile milletimize büyük hizmetler vermiş, mücadele ve başarılarla dolu bir hatıra bırakmıştır. Milletçe içine düştüğümüz birçok badire, Başbuğumuzun barışçıl ve uzlaşmacı duruşu ile aşılmış, O’nun kucaklayıcı ve dayanışmacı tavrı etkili olmuştur.

 Ülkücülerin günümüz siyasetinde de türlü meseleler karşısında; soğukkanlı, samimi ve gerçekçi yaklaşımı Merhum Başbuğumuzdan alınan ilhamla gelişmiş ve O’nun mükemmel rehberliği sayesinde ortaya çıkmıştır. Tüm teşkilatlarımızın yanı sıra, gerek yerel yönetimler, gerekse ülke siyasetinde milletimizin teveccühü ile göreve gelen kadrolarımız bu sorumlulukla çalışmaktadır. Başbuğun izinde partimiz; tutarlı, ilkeli ve ileriyi gören siyasetiyle ‘2023 lider ülke Türkiye’ hedefine bayraktarlık yapmaktadır.

 Bahtiyarız; bizlere miras bıraktığı mefkûreyi, Türk kültürünü ve siyasete verdiği istikameti adım adım takip ettiğimiz için. Bahtiyarız; Türk’ün töresinin ve İslam ahlâkının yayılması görevini sahiplenmekle nasiplendiğimiz için. Bahtiyarız; medeniyetimizin kıtaları aşan, geniş bir coğrafyaya yayılan ve boyutu-derinliği konusuna canlılık kazandıran müstesna bir Başbuğla aynı yolda yürüdüğümüz için. Bahtiyarız; küçük yaşlarda kutlu sevdasına yakalandığımız, neferi olduğumuz, bayrağını şerefle taşıdığımız partimizin çeşitli kademelerinde görev şansı bulduğumuz için.

Başbuğumuz emin olsun, çizdiği yolda kararlılıkla ve emin adımlarla büyüyerek yürüyen bir Milliyetçi Hareket var. Müjdeler olsun, kadrolarımızın her kademesinde tembelliğe ve cehalete karşı savaş açmalarını istediği geleceğimizin teminatı Ülkücü gençlik var. Yılgınlığa ve yorgunluğa inat, bu kutlu davaya bir ömrü feda etmeye namzet gönül erleri var. Ruhu şad olsun, işbirliği için el ele vermeleri, dostluk ve kardeşlik içinde olmaları için uğraş verdiği Türk devlet ve topluluklarından dualar var, Fatihalar var.

 Bu duygu ve düşüncelerle; muhterem Başbuğumuza, ebediyete intikal eden davamıza hizmet etmiş büyüklerimize, yol arkadaşlarımıza ve tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, manevi şahsiyetleri önünde saygı ile eğiliyorum. Kabirleri nur, mekânları cennet olsun’’ sözlerine yer verdi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü