Başkanlar ilçeleri fethetmeye devam ediyor

Ak Parti İl Başkanı Abidin ÇAĞLAYAN ve İl Genel Meclisi Başkanı Adem KAPAR, Ermenek İl Genel Meclisi Üyeleri Eyyup ÇAYIR ve Sadi UYAR, İlçe Başkanı Aytekin AYDIN, Belediye Meclis Üyesi Durmuş AÇIKBAŞ ve İlçe Teşkilat Mensupları ile birlikte ilk olarak Ermenek Kaymakamı Tahir YILMAZ’ı makamında ziyaret ederek İlçenin sorunları ile istişarelerde bulundular.

GÜNCEL 24.05.2019, 10:48 Fikriye Koka
Başkanlar ilçeleri fethetmeye devam ediyor

Ardından köy ziyaretleri ile devam eden ÇAĞLAYAN ve KAPAR, Ermeneğe bağlı Çavuş Köyü, Görmeli, Yalındal, Zeyve ve Çatalbadem köylerini ziyaret ettiler. Köylerde muhtar ve vatandaşlar ile bir araya gelerek köylerin sorunlarını görüşen ÇAĞLAYAN ve KAPAR; Zeyve Pazarında esnafları da ziyaret ederek hal hatır sordular.

Ziyaretlerine Kazancı Belediye Başkanı Muhittin TUNCEL’e yaptıkları hayırlı olsun ziyareti ile devam eden yetkililer ardından yine Kazancı’da düzenlenen iftar programına katıldılar.

Verimli bir gün daha geçirdiklerini belirten Başkanlar ÇAĞLAYAN ve KAPAR, ziyaretlerde kendilerine eşlik eden İlçe Teşkilatı ve Meclis Üyeleri ile misafirperverliklerinden dolayı vatandaşlara teşekkürlerini iletirken ziyaretlerin sürdürüleceğini belirttiler.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü