BELEDİYE YOLLARI NAKIŞ NAKIŞ İŞLİYOR

Karaman Belediyesi, şehrin dört bir yanında gerçekleştirdiği asfaltlama çalışmaları ile trafiğin yoğun olduğu cadde ve sokakları daha modern hale getiriyor.

GÜNCEL 25.08.2015, 16:45 25.08.2015, 16:47 M. Ali
BELEDİYE YOLLARI NAKIŞ NAKIŞ İŞLİYOR

 Karaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Atatürk Bulvarı üzerinde yol yenileme ve düzenleme çalışması yapıyor. Çalışmalar dahilinde eski asfalt, yol kazıyıcı vasıtası ile kazındıktan sonra yerine yaklaşık 15 cm kalınlığında kaliteli asfalt seriliyor. Kazınan asfalt ise, şehrin muhtelif bölgelerinde geçici yol düzenleme çalışmalarında kullanılıyor. Belediye bu yöntemle kazınan asfaltları yeniden değerlendirerek önemli ölçüde tasarruf ediyor. Yol asfaltlama ve kaldırım düzenleme çalışmalarından dolayı vatandaşlar oldukça memnun.

Yol iyileştirme ve düzenleme çalışmalarının geniş bir yelpazede devam edeceğini ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan " Şehrimizde alt yapısı tamamlanmış bütün cadde ve sokaklarda bu çalışmalarımıza devam ediyor. Vatandaşlarımızı daha kullanışlı ve şık yollara kavuşturmak adına yürüttüğümüz bu çalışmalarda anlayış gösteren ve bizlere destek olan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Yürüttüğümüz çalışmalarda vatandaşlarımızın mutlu olduğunu görmek bizleri ayrıca mutlu ediyor" dedi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü