Beşiktaş'ta Josef de Souza karttan sonra çıldırdı!

Süper Lig'de kötü gidişe dur diyen ve 6. hafta Denizlispor'u deplasmanda mağlup eden Beşiktaş'ta, Josef de Souza kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

GÜNCEL 27.10.2020, 11:48 Fikriye Koka
Beşiktaş'ta Josef de Souza karttan sonra çıldırdı!

Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Yukatel Denizlispor'u 3-2 mağlup eden Beşiktaş, ligde 3 maç aradan sonra sahadan galibiyetle ayrıldı.

İKİNCİ GALİBİYET

Ligin ilk haftasında deplasmanda Trabzonspor'u 3-1 mağlup eden Beşiktaş, daha sonra çıktığı 3 maçta galibiyet alamadı.

Fraport TAV Antalyaspor'la 1-1 berabere kalan, İttifak Holding Konyaspor'a 4-1 ve Gençlerbirliği'ne 1-0 yenilen siyah-beyazlı ekip ligde ikinci galibiyetini yine deplasmanda aldı. Beşiktaş, ligde tüm müsabakalarda kalesinde gol gören tek takım oldu.

İLK KIRMIZI KART JOSEF'İN

Beşiktaş'ta VAR incelemesinin ardından kırmızı kartla cezalandırılan Josef de Souza bu sezon siyah-beyazlı ekipte kırmızı kart gören ilk isim oldu.

JOSEF ÇILGINA DÖNDÜ

Beşiktaş'ta işler yolunda giderken, Josef de Souza'nın kırmızı kart görmesi, siyah-beyazlıların keyfini kaçırdı. Brezilyalı oyuncu, 3-0 önde oldukları 66. dakikada orta sahada rakibi Varela'nın baldırına doğru bir hareket yaptı ve Portekizli oyuncu yerde kaldı.

Yapılan tedavinin ardından VAR odasından maçın hakemi Alper Ulusoy'a izleme önerisi geldi ve Ulusoy da yaptığı izlemenin ardından kırmızı kartını çıkardı.

ŞİŞEYİ FIRLATTI

Beşiktaş'ta bu sezon kırmızı kart gören ilk oyuncu olan Josef de Souza, kararın ardından oldukça sinirlendi ve elindeki şişeyi yere fırlatarak hakemlere itirazlarda bulundu.

Josef de Souza, Süper Lig'deki son kırmızı kartını, Fenerbahçe formasıyla 2017 yılında Beşiktaş'a karşı görmüştü.

Brezilyalı yıldız maçın son anlarında stat dışında görüntülendi. 90+4. dakikada Beşiktaş gol yerken skor 3-2'ye geldi. 10 kişi kalan siyah-beyazlı takım korku dolu anlar yaşadı.

SON DAKİKALARDA GERGİN BEKLEYİŞ

Takımını 10 kişi bırakan Josef'in stat dışındaki gergin halleri canlı yayına yansıdı. Brezilyalı yıldız son düdükle büyük rahatlama yaşarken sonrasında takım otobüsüne bindi.

Josef de Souza maç sonu yaptığı açıklamada, "Çok iyi bir maç çıkardık. Takımımızı tebrik ediyorum. Gördüğüm kırmızı kart için özür dilerim, niyetim bu değildi. Kariyerim bu konuda son derece temiz. Tamamen bir kazaydı." dedi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü