Blue Diamond ve trend çizgilerle en yeni tasarımlar

GÜNCEL 11.02.2021, 15:10 11.02.2021, 15:19 Fikriye Koka
Blue Diamond ve trend çizgilerle en yeni tasarımlar

Blue Diamond ve trend çizgilerle en yeni tasarımlar

Mücevher sektörünün önde gelen markalarından biri olan Blue Diamond, her geçen gün adından söz ettirmeyi başarıyor. Türkiyenin en büyük pırlanta ihracatçısı olan marka pırlantanın bir klasik olmasını sağladığı gibi onun en yenilikçi ve trend çizgilerle yeniden hayat bulmasını sağlıyor.

Toptancı bir firma olarak 2004 yılında sektöre giriş yapan Blue Diamond bu tarzı ile kadınların kısa sürede ilgisini çekmeyi başardı. Ve hızla büyüyen firma artık hem online alışveriş hem de bünyesine kattığı yeni birçok Blue Diamond mağazası ile kadınların kolay ulaşabildiği bir marka haline geldi.

Blue Diamond denildiğinde kadınların aklına modern ve şık tasarımlar, en yeni ve trend çizgilerle hazırlanmış göz alıcı bir pırlanta koleksiyonu geliyor. Bu koleksiyonda pırlanta küpe, kolye, bileklik ve yüzük modelleri bulabilirsiniz.

Blue Diamond’ı Ön Plana Çıkaran En Güzel Yönler

Pırlanta, elmas, safir, yakut ve zümrüt mücevher sektöründe en çok kullanılan en değerli taşlardır. Tüm bu taşlar Blue Diamond koleksiyonlarında büyüleyici bir şekilde sizlere sunulmaktadır. Eğer pırlanta ve değerli taşlar sizler için de bir tutku ise Blue Diamond koleksiyonlarına mutlaka göz atmalısınız. 

Blue Diamond iç pazardaki en büyük üreticiler arasında yer almaktadır. Marka kategorisinde sunulan pırlanta küpe, kolye, yüzük ve bileklik modelleri için çok özenli ve titiz bir üretim süreci geçirilmektedir. Tüm ürünler üretim sonrası kalite kontrol aşamasına tabi tutulmaktadır. Yani, ürünler kullanıcıya kusursuz bir biçimde teslim edilmektedir. Elbette bu kalite anlayışının yanında Blue Diamond markasını ön plana çıkaran başka çok önemli ve avantajlı başka yönleri bulunmaktadır.

Geniş ürün çeşitliliği ile pırlanta küpe modellerini inceleyebilir ve her zaman güvenilir, kaliteli ve uygun fiyatlı alım avantajlarından faydalanabilirsiniz.

Blue Diamond Tarafından Sunulan Avantajlar

 Öncelikle Blue Diamond mağazalarından satın alınan tüm mücevherler marka garantisi altında satışa sunulmaktadır. Tek bir parça ürün için dahi kullanım süresi boyunca bakım hakkı sunulmaktadır. kullanmaktan sıkıldığınız ya da artık küçük kaldığını düşündüğünüz tüm pırlanta ürünleriniz için karat büyütme ve değişim gibi fırsatlar sunulmaktadır.

Blue Diamond ürünleri, müşterilere mücevher sertifikası ile teslim edilmektedir. Mücevher sertifikası konusunda hologram tekniğinden yararlanmaktadır. Bu özel işlem sayesinde sertifikaların taklit edilmesinin ya da sahte sertifika üretilmesinin önüne geçilmektedir.

Hologramlı bu sertifikalar içerisinde pırlantalar için karat, altınlar içinse gramaj detayları yer almaktadır. Bunlara ek olarak mücevher özelliği, renk ve berraklık da yine sertifika içerisinde ayrıntılı bir biçimde verilmektedir. Mücevher olarak işlenen ürün hakkındaki nihai değerlendirmeler yer alır.

Kısacası ülkenin en büyük pırlanta markalarından birisi olan Blue Diamond ürünlerine sonsuz güvenebilirsiniz. Tüm alım ve satım işlemlerinde sertifika sayesinde güvenilir bir şekilde işlem yapabilirsiniz.

Blue Diamond Üyeleri İçin Cazip Fırsatlar

Blue Diamond markası tüm kadınların ilgi duyduğu bir markadır. Her kadının hayalini süsleyen tüm Blue Diamond koleksiyonları için her zaman çok cazip fırsatlar sunulmaktadır.

Öncelikle Blue Diamond satış politikasında kadınların göstermiş olduğu ilgiyi yıl boyu desteklemek en önemli hedeflerin başında gelmektedir. Blue Diamond online alışveriş sayfası üzerinden ilk üyelik ve 2.000 TL üzeri alışverişlerde geçerli 100 TL indirim çeki kazanma şansı ile başlangıç yapabilirsiniz.

Yıl boyu en uygun fiyatlarla pırlanta küpe satışı yapan marka aynı zamanda kadınlara özel günlerde düzenlemiş olduğu kampanyalar ile çok uygun fiyatlarla pırlanta satışı yapmaktadır.

https://www.bluediamond.com.tr/ linki üzerinden online alışveriş sayfasına giriş yapabilirsiniz.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü