Bu Kitabı Spor Lisesinde Dağıtmışlar

Gün geçmiyor ki; Karaman'ın adı ulusal basında kötü şekilde yer almasın..!

GÜNCEL 16.11.2017, 11:25 01.02.2018, 16:08 Ferhat KOÇ
Bu Kitabı Spor Lisesinde Dağıtmışlar

Karaman Gençlik Spor İl Müdürlüğünün yaptığı bir etkinlik Ulusal internet haber sitesi Mynet Habere konu oldu. Uzun zamandır tayini beklenen Karaman Gençlik Hismetleri ve Spor Müdürü Hayati Kısacık'ın Karaman'a son golü şeklinde yorumlanan talihsiz olayda dağıtılan kitabın Terörü övdüğü ve talibana methiyeler düzdüğü görülüyor. İddialara göre Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Lisesinde bu kitabı dağıtarak okuma etkinliği yapmış..
İşte Karaman Spor Lisesinde dağıtılan kitapla ilgili olarak Mynet Haberde yer olan haber metni;
"Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ildeki tek spor lisesi olan Karaman Spor Lisesi’nde skandal bir kitap dağıttığı ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre; müdürlüğe bağlı Karaman Gençlik Merkezi kaşeli “Cennet’e Otostop” adlı bir kitap, lise öğrencilerine ‘okuma halkası’ oluşturulması, yani başlarında öğretmen varken toplu bir şekilde okuyup değerlendirmeleri için dağıtıldı.

Başka dinlerden İslamiyete geçen insanların yaşam öykülerinin anlatıldığı kitapta, “Avustralyalı Taliban” başlıklı söyleşide ise sadece dini propaganda değil, İslami örgüt güzellemesi yapıldığı da görüldü.

Huzur Taliban’da!

IŞİD gibi cihatçı terör örgütlerinin Afganistan cephelerinde savaşan “Avustralyalı Taliban” lakaplı bir cihatçıyla yapılan söyleşide, cihatçının Kalaşnikof model tüfeğiyle yan yana olduğu fotoğraflar yer alıyor. Söyleşide, “Müslüman olduktan kısa bir süre sonra Taliban saflarında NATO’ya karşı savaşmaya başladım” diyen cihatçı, “Avustralyalıların hayat standartları Afganlıların şartlarından çok daha iyi olabilir. Fakat Avustralya’da huzur yok” ifadelerini kullanıyor."
Mynet Haber'den Alıntı

HABERİN LİNKİ: Lisede Cennete Otostop Skandalı

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:25
Güneş 06:45
Öğle 13:00
İkindi 16:25
Akşam 19:05
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü