Çiftçilerin Sorunu Çözüldü..

AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser bir basın açıklaması yaptı.

GÜNCEL 21.07.2018, 16:05 Ferhat KOÇ
Çiftçilerin Sorunu Çözüldü..

Dün İbrala Barajından su almadıkları için Valilik ve DSİ'ye başvuran çiftçilerin su sorunu çözülerek olay tatlıya bağlandı. Karaman Belediyesinin içme suyu projesi kapsamında İbrala Barajından su alması üzerine, tarlaları sulayamadıklarını söyleyerek Valililik ve DSİ müdürlüğüne başvuran çiftçilerin sorunu çözüldü. Konuyla ilgili olarak AK Parti Karaman İl Başkanlığı ve Milletvekili Selman Oğuzhan Eser basın açıklaması yaptılar.

Karaman AK Parti Teşkilatından yapılan açıklamada:
“Sabahın erken saatlerinden itibaren muhtarlarımız ve çiftçilerimizden gelen suyun kesildiği bilgisi üzerine Karaman valisi Fahri Meral,il Başkanı Mehmet Er Milletvekillerimiz Recep Şeker, Selman Oğuzhan Eser, il Genel Meclis Başkanı Adem Kapar, Belediye başkanı Ertuğrul Çalışkan, Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu  ile DSİ yetkilileri ve Sulama Birliği yetkilileri ile beraber önce Alaçatı arkasından Karaman Belediyesi ve akabinde Karaman Valiliğinde toplantılar düzenleyerek, sorunun gerekleri ve çözüm noktaları üzerine istişareler yapılarak en üst düzey yetkililere yapılan görüşmeler sonucunda çiftçimizin sorunlarını çözdük.”


Milletvekili Selman Oğuzhan Eser’de bir açıklama yaparak, “Kahramanlık peşinde değiliz..” dedi. Eser yaptığı açıklamada: ‘’DSİ ile çiftçilerimiz arasında dün yaşanan mesele DSİ bölge ve Genel Müdürlükleriyle yaptığımız görüşmeler neticesinde çözülmüştür, biz çiftçiyiz ve çiftçimizin yanındayız, olaya müdahil olduk olması gerekeni yaptık. Bu bizim için bir başarı değildir, kahramanlık peşinde de değiliz, çiftçilerimiz bizi iyi bilir.” dedi.

Yorumlar (1)
mahir 6 yıl önce
bu su olayı nı ilk olarak CHP milletvekili dile getirmişti . Hemen biz yaptık muhabbetine girmişsiniz güzel olay zaten yaparsa akp yapardı demi .
12
açık
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:27
Güneş 06:47
Öğle 13:00
İkindi 16:24
Akşam 19:04
Yatsı 20:19
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü