DEMOKRASİ PARKI BAŞTAN SONA DEĞİŞİYOR

Karaman Belediyesi, parklarda; bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. Mevcut parkları tek tek elden geçiren belediye ekipleri Ziya Gökalp Mahallesi’ndeki Demokrasi Parkı’nı da baştan aşağı yeniliyor.

GÜNCEL 20.08.2015, 14:40 20.08.2015, 14:41 M. Ali
DEMOKRASİ PARKI BAŞTAN SONA DEĞİŞİYOR

 Karaman Belediyesi Park-Bahçe Müdürlüğü ekipleri revize edilmesi gereken tüm parkları elden geçiriyor. Demokrasi Parkı’nda yapılan çalışmalarda; eski kilitli taşlar sökülerek yeni parke taşlarla kaplanıyor. Yeni aydınlatma sistemi kurulacak parkın oturma alanları genişletilerek vatandaşlarımızın gölgeden daha çok faydalanması sağlanacak. Kent mobilyaları, piknik masaları ve basketbol sahası yenilenecek olan parka ayrıca mini futbol sahası ve fitnes gurubu yapılacak.

Halkımıza Daha Kaliteli Hizmet Vermek İçin Çalışıyoruz

“Şehir büyürken en fazla ihtiyaç duyulan yerler yeşil alanlar” diyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: “Parkların hepsi temiz ve amacına hizmet eden yerler olmalı. Bu nedenle yeni yeşil alanlar oluşturmanın yanı sıra, kullanımda olan parkları da halkımıza daha iyi, daha kaliteli ve daha nitelikli hizmet vermek için yenilememiz gerekiyor. Ekiplerimiz bir planlama çerçevesinde sırayla parklarımızı revize ediyor. Şu anda Demokrasi Parkı’nda devam eden çalışmaların tamamlanmasının ardından ekiplerimiz 75. Yıl Parkı’na geçecek. Bütün çabamız, vatandaşlarımızın hak ettikleri modern sosyal alanları Karaman’a kazandırmaktır” dedi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü