Devlet Bahçeli'den flaş açıklamalar

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor. Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle...

GÜNCEL 17.11.2020, 11:36 Fikriye Koka
Devlet Bahçeli'den flaş açıklamalar

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Bize göre Türk'süz Kıbrıs, kanı çekilmiş damardır. Kıbrıs'ın mihenk taşı Türk Milleti'dir. Kıbrıs coğrafyasının mayası Türk'tür. Ezelden beri hür yaşamış Türk Milleti, ebede kadar da bunu yaşamaya canı ile, kanı ile ant içmiştir. Kıbrıs Türk'tür, Türk yurdudur. Türk kalması tarihin namus borcudur.

Kıbrıs bizim için milli bir meseledir. Hiçbir şart altında taviz olmaz, ihmal olmaz, teslimi ise asla düşünelemez. Nice ayak izimiz, asırlara mal olmuş nice eserimiz bugünlere kadar ulaşmıştır. Nereye baksak Türk Milleti'ne ait yüksek bir değeri görmemiz kaçınılmazdır. Kıbrıs Türk Milleti için yalnızca bir strateji meselesi değil, hayat ve varoluş meselesidir. KKTC'nin bağımsızlığı, Türkiye'nin bağımsızlığı demektir. Kıbrıs'ın güvenliği Türkiye'nin güvenliği demektir. Acımız birdir, sevincimiz birdir. Hep birlikte Türk Milleti olarak varız, böyle de devam edeceğiz. Kıbrıs Türklüğü imha edilemez.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü