Diyar Burmadan Anlamlı hareket..

Öz Diyar Burma'dan Ramazan ayına özel farkındalık projesi.

GÜNCEL 12.04.2021, 17:57 Ferhat KOÇ
Diyar Burmadan Anlamlı hareket..

Karaman’ın tatlı markası Öz Diyar Burma’dan Ramazan ayına özel yardım ve farkındalık kampanyası. Öz Diyar Burma yöneticisi Ömer Altunhan sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Yunus Emre’nin düsturu ile Ramazan ayında iftar sofralarına tatlı ikram edeceklerini söyledi.

Hem pandemi nedeniyle hem de ekonomik olarak her zaman tatlı alamayan ailelere tatlı ikram ederek farkındalık oluşturmak isteyen Diyar Burma, bu kampanyaya müşterilerini de dahil edecek. Ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışma ayı olması ve ihtiyaç sahiplerine gıda paketleri dağıtarak destek olan yardımseverlere de örnek olması için böyle bir kampanya yaptıklarını belirten Ömer Altunhan; “Ramazan ayı boyunca 100 eve tatlılarını biz ikram edelim istedik. Bu projeye müşterilerimiz de dahil ederek yapacağız. Tatlıları bizimle birlikte müşterilerimiz dağıtacak. Şimdiden herkese afiyet olsun.” dedi.

Ömer Altunhan Sosyal Medyadan yaptığı açıklama;

Ramazan ayı yardımlaşma, dayanışma, farkındalık oluşturma projesi

UNESCO vefatının 700. yılı münasebetiyle 2021 yılını Karaman'ımızın Hak dostu Yunus Emre yılı ilan etmiştir.

Şiirlerinde Allah ve peygamber aşkı, yardımlaşma, dayanışma, dünyanın geçiciliği gibi konuları işleyen Yunus Emre'yi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Yunus Emre felsefesinden hareketle Ramazan ayı münasebetiyle bir farkındalık oluşturmak yardımlaşma ve dayanışma duygusunu ön plana çıkartmak amacıyla ihtiyaç sahiplerine bir paket tatlı ulaştırmak istiyoruz.

Proje kapsamında

 Tarafımızdan 100 paket tatlı ikram edilecektir

Ben ulaştırırım diyen 50 kişiye 2’şer paket teslim edeceğiz biri kendisine ikram, diğeri ihtiyaç sahibi bir aileye ulaştırması için

İletişim: 0505 678 3257 ve Diyar Burma instagram ve facebook hesaplarından ulaşabilirsiniz.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü