Elvan "Desteklerimiz Sürecek.."

Hemşerimiz TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, Karaman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetimi ve TFF Karaman İl Temsilcisini kabul etti. Ziyarette Karaman heyetini, Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser’de yalnız bırakmadı.

GÜNCEL 31.01.2020, 12:16 31.01.2020, 14:44 Ferhat KOÇ
Elvan "Desteklerimiz Sürecek.."

Karaman’da Amatör Spor kulüpleri için yoğun mesai harcayan Karaman ASKF Yönetimi, Karaman’daki spor alanlarının geliştirilmesi adına Ankara’da temaslarda bulundu.  Ziyarete; Karaman ASKF Başkanı Yaşar Çalışkan, Başkan Yardımcısı Gökşen Sade, Genel Sekreter Polat Kılınç ve TFF İl Temsilcisi Ferhat Koç katıldı. Karaman’ın Amatör Spor kulüpleri ve Sporcular ile ilgili sunum yapan Karaman heyeti, yapımı süren ve proje aşamasında olan tesisler için destek ve taleplerini iletti. Heyet, Karaman’a kazandırılan spor tesisleri için desteklerinden dolayı Lütfi Elvan’a teşekkür etti. Futbol sahalarının son durumları ve yeni yapılacak olan sahaların değerlendirilmesinin yapıldığı görüşmede Bakan Lütfi Elvan; “Karaman’da Amatör Sporlarda ve bireysel branşlarda güzel neticeler alıyoruz. Ulusal ve uluslararası çapta başarılarla Karaman’ın ismini duyuran sporcuların yetişmesinde emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Kısa süre önce göreve gelen Karaman ASKF Yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum, Karaman’da sporun gelişmesi için Amatör Spor Kulüplerine büyük görevler düşüyor, çalışmalarında kendilerine başarılar diliyorum. Bizde Karaman’da sporun gelişmesi için gereken her türlü desteği vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Tesis ve Futbol sahalarının artması ile birlikte Karaman Amatör Futbol takımlarının sayısının da arttığının altını çizen TTF İl Temsilcisi Ferhat Koç; “Eylül ayında göreve gelen Karaman ASKF Yönetimimizin çalışmaları ile birlikte takım sayımız arttı. Takım sayımızın artması sporcu sayımızın artmasını da sağlamış oldu. Karaman Amatör Ligleri bu yıl daha heyecanlı olarak devam ediyor. Sizin destekleriniz ile her geçen gün daha iyi seviyelere geleceğiz. Karaman’ı üst liglerde temsil eden sporcularımızın çoğalması için gayret ediyoruz. Gençlerimizi sokaklardan Spor sahalarına çekmek için, sporun bütün branşları ile gençlerimizi spora teşvik etmek için gayret ediyoruz’’ diyerek Elvan’a Karaman’a olan ilgisi ve desteğinden dolayı teşekkür etti.

Karaman ASKF Başkanı Yaşar Çalışkan ise ziyarette; “Karamanımıza yapılan spor destekleri ve tesislerimiz için teşekkür ediyoruz. ASKF Yönetimi olarak kısa süre içerisinde bütün spor branşları için görev dağılımı yaptık. Amacımız Karaman Amatör Spor Kulüplerini geliştirmek. Sporcu ve müsabaka sayısını artırmak. Sizin destekleriniz ile bütün gençlerimizi spor alanlarına yönlendirerek kötü alışkanlıklardan korumak için çalışmalar yapıyoruz. Sosyal projeler ile sadece sporcu yetiştirmeyi değil; gençlerimizi spor ile topluma kazandırmak için çalışmalar yapıyoruz.” Diye konuştu.

Daha sonra TBMM’de Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser ile birlikte Karaman Milletvekili Recep Şeker’i de ziyaret eden Karaman ASKF yönetimi, Amatör Spor Kulüpleri ve devam eden Amatör Lig hakkında bilgi verdiler.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü