Erbakan Vakfı Toplantıları

Prof. Dr. Necmettin Ebakan vakfı aylık il divan toplantısını gerçekleştirdi.

GÜNCEL 04.07.2018, 15:51 Ferhat KOÇ
Erbakan Vakfı Toplantıları

Toplantıya Erbakan Vakfı bölge sorumlusu Mevlüt Koç, İl Başkanı Mustafa Sarı, komisyon başkanları, il yönetim kurulu üyeleri de iştirak ettiler. Katılımın tam olduğu gözlenen toplantı, Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Toplantının açılış konuşmalarını yapan İl Başkanı Mustafa Sarı, geçen hafta iştirak ettiği Ankara'da gerçekleşen il başkanları toplantısındaki izlenimlerini aktardı. Ankara'daki toplantıda yapılan çalışmalar neticesinde genel başkan Dr. Fatih Erbakan'ın Karaman ili yönetimine teşekkür ettiği bilgisini verdi. Bu neden ile bütün yönetim kurulu yönetici ve üyelerine de İl Başkanı Sarı, teşekkürlerini dile getirdi.

Yakında kurulacak olan parti çalışmaları hakkında bilgi veren Sarı, Karaman ili olarak il ve ilçelerde teşkilatlanma çalışmalarını bitirdiklerini, parti kurulduktan sonra Karaman'da da yönetimlerin bilgilerini gerekli makamlara iletip resmi kuruluş süreçlerini tamamlayacaklarını söyledi.

                Daha sonra söz alan vakıf bölge sorumlusu Mevlüt Koç, vakfımıza halkımızdan büyük bir teveccüh olduğunu, yeni kurulacak olan partimiz ile birlikte bu teveccühün coşku ile katlanacağını beklediklerini söyledi. Milli Görüş davasının ülkeyi bulunduğu bütün sıkıntılardan kurtaracak yegane dava olduğunu söyleyen Koç, "Dr. Fatih Erbakan liderliğinde bu dava yeniden hayat bulacaktır" dedi.

Temenni, ardından Kuran-ı Kerim tilaveti ile toplantıya son verildi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü