Ertuğrul Başkan İmzalamıştı..

AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamada Hayvan Pazarı Projesinin Ertuğrul Çalışkan döneminde yapıldığı belirtildi.

GÜNCEL 09.12.2019, 18:24 09.12.2019, 18:32 Ferhat KOÇ
Ertuğrul Başkan İmzalamıştı..

Karaman AK Parti İl Başkanlığı Hayvan Pazarı yapımı ile ilgili olarak yaptığımız haberin üzerine "Hayvan Pazar Yeri Projesi Bir Ak Parti Projesidir." şeklinde bir açıklama yaptı. Haber arşivlerine bakıldığı zaman Ertuğrul Çalışkan'ın KOP ile birlikte Hayvan Pazarı ile ilgili olarak projeyi 19 Aralık 2018 tarihinde imzaladığı görünüyor. 

AK Parti il Başkanlığından yapılan açıklama; 

İl Başkanı Abidin Çağlayan; "19 Aralık 2018 tarihinde Belediye Başkanımız Ertuğrul Çalışkan ile KOP İdaresi arasında imzalanan Karaman’ımıza hayvan pazar yeri kazandırılması protokolü ile başlayan proje 09 Aralık 2019 tarihli Belediye Meclisince hayvan pazarının plan olarak yeri kesinleşmiştir. Ertuğrul Çalışkan’ın gayretleri ile hibe desteği olan Proje KOP İdaresi tarafından sağlanan hibe ile birlikte Karaman Belediyesi tarafından gerçekleştirilecektir.
Karaman’ımıza kazandırlımasında emeği geçen Önceki dönem Belediye Başkanımız Ertuğrul Çalışkan Bey'e, Milletvekilimiz Recep Şeker Bey'e, Milletvekilimiz Selman Oğuzhan Eser Bey'e, KOP Başkanımıza ve İdaresine ve projeyi devam ettiren Belediye Meclis Üyelerine Belediye Yönetimine teşekkür ederiz. Karaman’ımıza hayırlı olsun.."

Yorumlar (1)
Emine uludağ 4 yıl önce
Ne hayvan pazarıymış sanki plaza yapılıyor proje bizimde bilmem neyimişte hala nerdesiniz Karaman'ın il olduğunu bilen yok Karaman'ın orta yerini sit alanı yaptılar çöplük hayvan pazarı projesi polemiği başladı proje hazırlanmış devam etirmese ettirmez tarihine sahip çıkamamış karaman yıktılar Karamanlis evi derler niye restore etmediniz yiktiniz bezbedelik
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü