GALATASARAY FUTBOL OKULU AÇILDI

Galatasaray dünya genelinde 66. Futbol Okulunu Karaman'da açtı.

GÜNCEL 24.09.2011, 17:03 24.01.2012, 03:07
GALATASARAY FUTBOL OKULU AÇILDI
Türküye'nin en iyi alt yapısı olarak bilenen Galatasaray Futbol Kulübü Karaman'da bir futbol okulu açarak Karaman'lı genç futbolculara yıldız olma yolunda bir basamak olacak. Genç yetenekleri keşif ederek Florya Tesislerine kazandıracak olan okulun açılışına Galatasaraylı olan Vali Yardımcısı Latif Memiş, Millet vekili Mevlüt Akgün, 70 Karaman Spor Başkanı Yusuf Ünalan ve yöneticiler ile çok sayıda vatandaş katıldı. Akkülah Spor Tesislerinde yapılan açılışa Galatasaray Futbol Okulları Yöneticisi Savaş Çam, Karaman Galatasaray Futbol Okulu Sportif Koordinatörü Yunus Aydın ve İdari Koordinatör Mehmet Argun ev sahipliği yaptılar. Dua edilip kurdele kesilerek yapılan açılışın ardından Vali Yardımcısı Latif Memiş'e forma hediye eden Savaş Çam, "Alt yapılar ve futbol okulları Türk Futbolunun geleceğidir. Biz Galatasaray olarak sadece kendi bünyemiz için değil Türk Futbolu ve Sporu için bu çalışmaları yapıyoruz." dedi.
Açılışdan sonra sahaya girip futbolcularla tanışan Akgün ve Memiş, şut ve penaltı vuruşlarıda yaptılar. Renkli görüntülere sahne olan açılış toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.
Karaman24 olarak şehrimize ve gençlerimize hayırlı olsun diyor Mehmet Argun ve Yunus Aydın'ı G.S. Futbol okulunu Karaman'a kazandırdığı için tebrik ediyoruz.







Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü