Gençlik Sporun 19 Mayısı KISACIKtı..

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünün yapması gereken etkinlikleri Karaman Gençlik Kulübü ve KMÜ Gençlik Topluğu yaptı.

GÜNCEL 20.05.2017, 11:33 20.05.2017, 15:25 Ferhat KOÇ
Gençlik Sporun 19 Mayısı KISACIKtı..
Karaman Gençlik Kulübü Derneği ve KMÜ Gençlik Kulübü Topluluğu ortaklığında 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle “Geleneksel 2. 1919Pedal Etkinliği” düzenledi.
Karaman Gençlik Kulübü Derneği tarafından geleneksel hale getirilen 1919Pedal Etkinliğine, Karaman Gençlik Kulübü Derneği üyeleri, gönüllüleri ve kursiyerleri, KMÜ Gençlik Kulübü Topluluğu üyeleri, ilgi duyan birçok genç ve genç fikirliler katılarak 19 Mayısı etkinliklerle kutladılar.

Havanın yağmurlu olmasına aldırmadan bu yıl “1919Pedal Etkinliği” programı içerisinde günün anlam ve önemini belirten spor ve gençliği içeren, Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanında, “Uçan Balonları Gökyüzüne Bırakma Görsel Şöleni”, “Halk Dansları Gösterisi”, “Zumba Dans Gösterisi” düzenlendi. Ardından bisiklet turunun rotasına devam edilerek etkinlik, Karaman Gençlik Kulübü Derneği binası önünde son buldu.
Dans ekiplerinin ve 150 ye yakın bisikletli gencin yer aldığı etkinlik, çevredeki vatandaşlar tarafından beğeni ile izlendi.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünün 19 Mayıs etkinliklerini hava muhalefeti bahanesiyle Spor Salonunda gerçekleştirmesi tepkiye neden oldu. 19 Mayıs Kutlamalarının açık alanda hemde halkın yoğun katılımı ile yapılabileceğini gösteren Gençlik Kulübü ve KMÜ toplulukları yağmurlu havaya aldırmadan etkinlikleri tamamladılar. Vatandaşlar ve Katılımcılarında yoğun ilgi göstermesi Karaman GHSM'nün Atatürk Anıtına çelenk sunma merasimini bile atlayarak direk Kazımkarabekir Spor salona etkinlikleri sıkıştırmasının ne kadar anlamsız olduğunun göstergesi oldu. 

Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Yağmur SÜZER “ Bugün hava şartlarına rağmen yılmadan devam ettirdiğimiz 19 Mayıs kutlamalarımız, gençliğimiz gücünün göstergesidir. Karaman Gençlik Kulübü Derneği bünyesindeki gençlerin organize ettiği ve gençlerin yer aldığı 19 Mayıs programımızı, günün anlam ve önemini belirten şekilde layığına uygun olarak kutladık. Bizim için gurur verici bir durumdur. Geleneksel hale getirdiğimiz bu etkinliğimizi, yıldan yıla geliştirerek gerçek bir bayram havasında kutlamaya devam edeceğiz. Bu yılki etkinliğimize katkı sağlayan Yeşildere Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve ekibine, İbrala Halkoyunları ve Dans Ekibine, Maya Pilates ve Yaşam Merkezi ve ekibine, tüm üyelerimiz, gönüllülerimiz ve katılan bütün gençler ve genç fikirlilere derneğimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.





Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü