‘’Genel Başkanımızın etrafında kenetleneceğiz’’

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman İl Başkanı Mahmut Ünüvar, yaklaşan 13. Olağan Büyük Kurultay nedeniyle bir açıklama yayımladı.

GÜNCEL 11.02.2021, 15:15 Fikriye Koka
‘’Genel Başkanımızın etrafında kenetleneceğiz’’

Devlet Bahçeli liderliğindeki Milliyetçi Hareket Partisi’nin, siyasette üstlendiği tarihi sorumluluğu fedakârlık bilinciyle yerine getirdiğini belirten Başkan Ünüvar açıklamasında; ‘’Tüm yurtta gerçekleştirilen ilçe ve il kongrelerimizin iradesiyle, ülke olarak içinde bulunduğumuz bu zorlu süreci yerelde göğüsleyecek kadrolar belirlenmiş ve Büyük Kurultay sürecine girilmiştir. Partimizin dün gerçekleştirdiği MYK toplantısında Kurultay günü olarak 18 Mart 2021 belirlenmiş ve Bilge Liderimiz genel başkanlık adaylığını açıklamıştır. İlçe, il kongrelerimizdeki şuur ve heyecanın katlanarak Büyük Kurultayımıza yansıyacağına olan inancımız tamdır.

1969’da Türk Milleti’nin gönlünde yeşeren partimiz, gücüne güç katarak 52 yılı geride bırakmıştır. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey; Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’den devraldığı bayrağı daima yükseğe taşımış, akıl, fazilet, bilgi birikimi ve kültür ile partimizi Türk siyasetinin kilit partisi haline getirmiştir. Partimiz bu süreçte; meseleleri, gelişmeleri ve gündemi milli beka hassasiyetiyle ele alarak çalışmalarına istikamet vermiştir. Yakın dönemin siyasi olayları, iç ve dış tahrikleri ele alındığında Genel Başkanımızın neleri göze aldığı, ilkeli duruşu, samimi tavrı ve sabırla hangi engelleri aştığı net bir şekilde anlaşılacaktır.

Gururla ifade etmeliyim ki, bu hassas dönemde Genel Başkanımız ve izindeki tüm kadrolarımız görevlerini hakkıyla yerine getirmişlerdir. Çanakkale Zaferi’nin sene-i devriyesine denk gelen Büyük Kurultayımızın ardından yenilenen tüm kadrolarımız Cumhuriyetimizin 100. yılını kucaklayacak ve Genel Başkanımızın izinde yolculuğuna azimle devam edecektir. 18 Mart Perşembe Günü yapılacak olan 13. Olağan Büyük Kurultayımızda, Karaman Teşkilatı ve bağlı kadrolarımızla Genel Başkanımız, Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in etrafında kenetleneceğiz’’ sözlerine yer verdi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü