Geri Dönüşümle Eğitime Destek Sağlanacak

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Yunus Emre Vakfı İktisadi İşletmesi arasında ücretsiz ders kitaplarıyla öğretmen kılavuz kitaplarının okullardan toplanarak geri dönüşüme kazandırılması konusunda iş birliği protokolü imzalandı.

GÜNCEL 06.06.2018, 22:44 M. Ali
Geri Dönüşümle Eğitime Destek Sağlanacak

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Yunus Emre Vakfı İktisadi İşletmesi arasında karşılıklı işbirliği ile ortak anlayışı teşvik etmek, geliştirmek, ve Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda öğrenciler tarafından kullanılarak ders yılının sona ermesi nedeniyle kullanım süresi dolan ücretsiz ders kitaplarıyla öğretmen kılavuz kitaplarının okullardan toplanarak geri dönüşüme kazandırılması konusunda iş birliği protokolü imzalandı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleştirilen protokol imza törenine İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu ile Yunus Emre Kültür Vakfı Genel Müdürü Mehmet Emin Uyan katıldı.

İmza töreni öncesi konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, imzalanacak protokolle okullarda bulunan ve kullanım süresi dolan ücretsiz ders kitaplarının Yunus Emre Vakfı İktisadi İşletmesi tarafından ücret karşılığında toplanacağını ifade ederek bu ücretin okul aile birliği hesaplarına aktarılacağını söyledi. Kuntoğlu, “Ülke kaynaklarının verimli ve tasarruflu kullanımı bakımından geri dönüşüm önem arz etmektedir. Geri dönüşümle bir ağaç bile kurtulabiliyorsa bu bizim ve geleceğimiz için çok kıymetlidir. Bu sebeple imzalanan protokol hayırlara vesile olacaktır” diye konuştu.

Yunus Emre Kültür Vakfı Genel Müdürü Mehmet Emin Uyan, ilimizin eğitimi için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirterek imzalanacak protokolün ilimiz için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Program, imzaların atılması ve çekilen fotoğraflarla sona erdi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü