GOLDA’dan Çalışanlarına Teşekkür Plaketi Verildi

Karaman’ın Kâzımkarabekir ilçesinde faaliyetini sürdüren GOLDA Fabrikası Genel Müdürü Fatih Doğan, fabrikada 20 yılını dolduran çalışanlarına teşekkür plaketi verdi.  

GÜNCEL 13.07.2021, 15:20 Fikriye Koka
GOLDA’dan Çalışanlarına Teşekkür Plaketi Verildi

Fabrika yemekhanesinde gerçekleşen programa GOLDA GIDA A.Ş. Genel Müdürü Fatih Doğan, yöneticiler ile işçiler ve basın mensupları katıldı.

Tören öncesi bir konuşma yapan Genel Müdür Fatih Doğan, şirketimiz için 20 yıl fedakârca özverili şekilde hizmet eden değerli çalışma arkadaşlarımızı tebrik etmek ve onları kutlamak için burada toplanmış bulunuyoruz. Başarının birçok önemli sebepleri vardır. Özveri, fedakârlık, istikrar, sadakat ve kararlılıktır. En değerlisi ise tırnak içerisinde çalışmaktır. Bütün arkadaşlarımız bunu fazlasıyla göstermiş ve bu konuda başarılarınızı kanıtlamış bulunuyorsunuz. Biz yöneticiler bunları görmekten son derece memnun ve müteşekkiriz. Sizlere teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunmaktan gurur duyuyoruz. Sizlerle çalışmaktan onur duyuyoruz. 20 yıl gibi uzun bir sürede fabrikamızda göstermiş olduğunuz başarıların ve hizmetlerin firmamıza katkısı çok büyüktür. Sizin gayretleriniz ve sadakatiniz sayesinde biz büyük bir aile olduk ve ailenin güçlü olması, ekip ruhu ile hareket etme el birliğiyle gönül birliğiyle mümkündür. Bizler bu konuda titizlikle ve sizlerin de desteği ile sektörümüzde daha başarılı olacağımıza eminiz. Bu uzun çalışma hayatında mücadeleniz ve emekleriniz için tekrar tekrar teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim. Hepinize saygı ve selamlar sunarım. ”dedi.

Plaket töreninin ardından GOLDA Fabrikası, programa katılan gazetecilere gezdirildi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü