'Gönül Seferberliği' programları devam ediyor

AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan'ın 'Gönül  Seferberliği'  programları devam ediyor.

GÜNCEL 14.07.2020, 09:48 Fikriye Koka
'Gönül Seferberliği' programları devam ediyor

Geçtiğimiz haftanın en önemli gelişmesi hiç kuşkusuz Fatih Sultan Mehmet Han'ın emaneti ve İstanbul'un Fethinin sembolü olan  Ayasofya'nın  86  yıllık  esaretinin son bularak, Danıştay’ın almış olduğu karar ve Cumhurbaşkanımız  Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yüksek liderliği ve iradesiyle  Ayasofya'ya  yeniden cami statüsünün kazandırılmasıdır. Bu olay 86 yıllık bir hayalin gerçeğe dönüşmesi ve milletimizin duygu ve taleplerinin karşılanması demektir. Yaşadığımız bu güzel gelişmeler aynı zamanda  Mescid-i Aksa’nın  özgürlüğüne  kavuşmasının  da  müjdecisidir.

Karaman AK Parti İl teşkilatları olarak, Karaman STK Platformunun organize ettiği “Şükür Namazı” kılınması ve  “Fetih Suresi”  okunmasının ardından programa katılan hemşerilerimize lokma tatlısı ikramında bulunarak sevinç ve mutluluğumuzu paylaştık

Bizlere bugünleri gösteren ve bu mutluluğu yaşatan Âlemlerin Rabbi'ne hamd olsun, şükürler olsun. Ayasofya Camii’nin açılışı Türkiye ve İslam dünyasına hayırlı olsun.

Dostun ziyareti muhabbetin cilasıdır diyerek, gönül seferberliğimize kaldığımız yerden devam ettik. İlk durağımız Karaman Küçük Sanayi, odun ve kömürcüler esnaflarımız idi.   Merkez İlçe Başkanımız, İl yönetim kurulu üyelerimiz, Merkez İlçe yönetim kurulu üyelerimiz, Gençlik kolları üyelerimiz ve Belediye Meclis üyelerimizin katıldığı ziyaretlerimizde  esnaflarımız  ile bir araya gelerek sohbet edip talep ve isteklerini dinledik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını ilettik.

Diğer bir gönül durağımız Sudurağı Kasabamızdı. Merkez İlçe Başkanımız, İl Genel Meclis Başkanımız, Sudurağı Belediye Başkanımız, Sudurağı Belde Başkanımız, Sudurağı Belediye Meclis Üyelerimiz, İl, Merkez İlçe ve Sudurağı Belde yönetim kurulu üyelerimizin eşlik ettiği ziyaretlerimizde Kasaba esnafı ve hemşerilerimizle bir araya gelerek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını ileterek sohbet edip, talep ve isteklerini dinledik.

Hükümetimiz tarafından Sudurağı Belediyemizin ve Belediye Başkanımız Mehmet Derviş Ceyhan’ın da katkıları ile Beldemize kazandırılan 224 adet Ev, 1 Adet Camii, 2 Adet Ticaret Merkezi, altyapı ve çevre düzenlemesi devam eden Sudurağı Toki konutları inşaatını yerinde inceleyerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldık.

S.S Sudurağı Sulama Kooperatifi Başkanlığı ve Tarım Kredi Kooperatifi Başkanlığını da ziyaret ederek Kooperatif Başkanlarımız, personelleri ve kooperatif üyeleri ile bir araya geldik. Gayretli ve başarılı çalışmalarından dolayı başkanlarımıza ve personeline teşekkür ettik.

KOVID-19 salgınıyla birlikte tarım ve gıdanın öneminin bir kez daha anlaşıldığı bu dönemde, topraklarımıza emeği ve alın teriyle hayat veren çiftçilerimize ve mevsimlik tarım işçilerimize ziyarette bulunduk. Salgın sürecindeki zorluklara rağmen fedakârca ve sabırla üretimlerine devam eden çiftçilerimiz ve mevsimlik tarım işçilerimiz ile sohbet ederek talep ve isteklerini dinleyip, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını ilettik.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü