Gönül seferberliği Sarıveliler’de devam ediyor

Karaman AK Parti İl Başkanı Abidin ÇAĞLAYAN gönül seferberliği ziyaretlerinde Karaman’ın en uzak köyü olan Sarıveliler ilçesine bağlı Dumlugöze köyüne kadar gitti.

GÜNCEL 20.06.2020, 12:59 20.06.2020, 13:06 Fikriye Koka
Gönül seferberliği Sarıveliler’de devam ediyor

Son zamanlarda çalışmalarıyla dikkat çeken İl Başkanı Abidin ÇAĞLAYAN’ın bir günlük programını merak edenler için takibe aldık.

Ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Karaman AK Parti İl Başkanı Abidin ÇAĞLAYAN gününü Sarıveliler ilçesi ve civar köylerini ziyaret ederek değerlendirdi.

Ziyaretine Sarıveliler İlçe Teşkilat binasına giderek İlçe Başkanı Mehmet CANPOLAT ve yönetimi ile istişare ederek başlayan Çağlayan, AK Parti eski ilçe yönetiminde görev yapan İbrahim Uğurlu’nun babası Mustafa Uğurlu’nun taziyesine giderek, duasına katıldı.

Ardından Sarıveliler ilçe Kaymakamlık ve kurum müdürlüklerine giden başkan bütün kurum ve kaymakamlık çalışanlarını ziyaret edip Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını iletti. Kurumlarda hizmet eden çalışanların pandemi sürecindeki sabırlı ve özverili çalışmaları için teşekkür etti.

Ziyaretlerine hız kesmeyen Başkan ÇAĞLAYAN Sarıveliler İlçesinin yöresel başdere pazarına giderek pazar esnafını ziyaret etti. Ziyaretinde Cumhurbaşkanının selamını ileterek hal hatır sordu, hayırlı işler dileyerek bol kazançlar diledi. Ziyaretinde sosyal mesafeyi sık sık hatırlatması dikkatlerden kaçmadı.

Pazardan sonra ziyaretlerine devam eden Abidin ÇAĞLAYAN Sarıvelilerin tüm esnafını gezdi, Cumhurbaşkanının selamını iletti, sorunlarını dinledi, maske hediye etti. Sarıveliler İlçe Devlet Hastanesi’ne uğrayan başkan sağlık çalışanları ile buluşup pandemi sürecinde yaptıkları özverili ve fedakar çalışmaları için teşekkür etti. Başhekimden ihtiyaç ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başdere tekstil atölyesini de ziyaret eden başkan, akabinde Göktepe beldesi Çukurbağ Mahallesine giderek mahalle muhtarı ve sakinleri ile gönle dokunan sohbetler etti.

Tekrar yola koyulan İl Başkanı Karaman’ımızın en uzak köyü olan Dumlugöze köyüne gitti. Dumlugöze köyüne yapılan devlet yatırımlarını inceleyen başkan Dumlugöze Köyü Muhtarı Mehmet Akkol ile görüştü. Muhtarın taleplerini alan ÇAĞLAYAN konunun takipçisi olacağını söyledi. Dumlugöze köylüleri ve esnafı ile buluştu. Cumhurbaşkanının selamını iletip sosyal mesafeyi hatırlattı ve maske hediye etti.

Koçaşlı köyünü de es geçmek istemeyen başkan köye giderek Koçaşlı muhtarı ve sakinleri ile görüştü. Buradan Daran köyüne geçen İl Başkanı Abidin ÇAĞLAYAN burada da köy muhtarı ve köylülerle, çalışan üretici ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Gönül seferberliği ziyaretlerinde vatandaşların sorunlarını dinleyen başkan ÇAĞLAYAN, sorulan soruları cevaplandırdı ve sorunların çözümleri için notlarını aldı. Özveri ile ziyaret ve çalışma yapan başkan Çağlayan salgın nedeni ile AK Parti hükümetinin yaptığı çalışmaları anlattı, Cumhurbaşkanının selamlarını iletti, pandemi sürecinde dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda vatandaşları uyardı.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü