Günlük burç yorumları!

6 Temmuz pazartesi burçları Rümeysa Ergüden tarafından kaleme alındı.

GÜNCEL 06.07.2020, 09:35 Fikriye Koka
Günlük burç yorumları!

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün ne kadar zeki ve mükemmel olduğunuzla ilgili tonla iltifat alacaksınız. Utanmanıza gerek yok çünkü bu iltifatları hak ediyorsunuz!

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

İnsanların size yaklaşım şekilleri şüphe uyandırıyor olabilir. Borç para istemek için yol açıyor olabilirler. Buna nasıl cevap vereceğiniz artık size kalmış.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Popüler olduğunuz bir yere gidecek ve ortalığı adeta kasıp kavuracaksınız! İçeriye girdiğiniz ilk andan itibaren herkes sizden bahsedecek. Merak etmeyin, tüm söylenenler pozitif şeyler.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Arkadaşlarınız zor durumda olabilir ve beraberlerinde sizi de karanlığa sürüklemek istiyor olabilirler. Onlarla beraber gitmek yerine siz onlara el uzatın ve birlikte aydınlığa çıkın.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün ufak yalanlar söylemek zorunda kalabilirsiniz. Pek de hoşlanmadığınız birinin sizi yemeğe davet etmesinin ardından onu kırmadan reddetmek için bahaneler uydurmak durumunda kalabilirsiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Hırslı bir şekilde çalışmaya devam ederken istediğiniz tek şey adil bir yarış ortamı. Bunu sağlayamayan üstlerinizle çatışmanız ne yazık ki an meselesi.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

"Bir elin nesi var, iki elin sesi var" diye boşuna dememişler. Siz de bu sözü kulağınıza küpe yapın ve gerektiğinde yardım almaktan korkmayın.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Gerçek aşkı bulduğunuzu düşünüyorsunuz ancak bu durum sizi heyecanlandıracağına son derece ürkütüyor. Onu kaybetmekten ve incinmekten korkuyor olmalısınız. Aranızda o kadar mükemmel bir uyum var ki bu korkularınızın gerçek olması söz konusu bile değil.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Zor günlerin ardından ufukta sizin için güzel başlangıçlar görünüyor. Sevdiklerinizle kol kola bu yeni döneme adım atmaya hazırlanıyorsunuz.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Nietzsche'den alıntılar yapmamanız ya da Varlık Felsefesi hakkında saatler boyunca konuşmamanız sizin entelektüel bir birey olmadığınızı göstermez. Sadece bildiklerinizi kendinize saklamayı tercih ettiğinizi gösterir. Kimseye kendinizi kanıtlamak zorunda değilsiniz, hem de böyle bir konuda!

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Kalbinizin tam anlamıyla sevgiyle dolmaması sizin suçunuz değil. Bunlar, sevginizi yönlendireceğiniz o doğru kişiyi ne yazık ki hala bulamadığınız için oluyor. Aramaya devam edin, o sizi bulacaktır.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Harcamalarınızı yeniden planlamak zekice bir hareket olabilir. Böylelikle ilerleyen günlerde elinizde birikmiş yüklü miktarda bir para olacaktır.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü