Günlük Burç Yorumları

Uzman Astrolog Aygül Aydın 8 Temmuz günlük burç yorumlarını açıkladı.

GÜNCEL 08.07.2020, 09:56 Fikriye Koka
Günlük Burç Yorumları

Ay, Kova burcunda ilerliyor. Bugün odanızı ve evinizi havalandırın. Kendinize çeki düzen verin. Yeni bir şeylere başlayın. Eyleme geçmek için doğru bir zaman dilimindesiniz. Kendinize duyduğunuz saygının ve içinizde sahip olduğunuz huzurun hiçbir şey ile denk olmadığını anlayacağınız bir gün. Kendi dengenizi korumaya çalışın

8 Temmuz Koç burcu yorumu

Uzak seyahatler ve eğitiminiz ile ilgili bazı konular gündeminizde olabilir. Ticaret ile ilgili konular bugün ilgilinizi çekebilir. Önemli fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz. Yenilikler içinde olacağınız bugün, sorumluluklarınızı toparlamak size iyi gelecektir. İlerleyen günlerde artacak iş temponuzu ön görerek planlarınızı bugün iyi bir şekilde yapmalısınız.

8 Temmuz Boğa burcu yorumu

Bugün partnerinizin geçmişte size karşı yaptığı hatalardan ötürü affedici olamayabilir ve bu durum üzerine bire bir konuşma yapmak isteyebilirsiniz. Empati yeteneğinizi kullanmalısınız. Yeni bir başlangıç heyecan verici olacaktır. Çalışma ortamınızdaki bazı değişimler ve sizin için düşünülen teklifler sizleri yeni kararlar vermeye itekleyebilir.

8 Temmuz İkizler burcu yorumu

Bugün evinizdeki ortamı tekrar düzenlemek ve sorumluluklarınızı toparlamak hale getirmek için bazı çabalar içinde bulunabilirsiniz. Çevrenizdeki insanların sizi mutsuz algılamaması için çok fazla gereksiz eleştirilerde bulunmamaya özen gösterin.

8 Temmuz Yengeç burcu yorumu

Bugün kendinizi rahatlatmak için sanatsal faaliyetlere yönlendirebilir ve partnerinizle birlikte hobilerinize yönelik çalışmalar yapabilirsiniz. Hayatınızla ilgili gerçek bazı kararlar vereceğiniz bir gündesiniz. Kimsenin etkisi altında kalmamaya özen gösterin.

8 Temmuz Aslan burcu yorumu

Maddi konuların ön planda olacağı bugün gereğinden fazla harcamalar yaparak bütçe dengenizi aşabilirsiniz. Bugün özellikle birilerini tenkit ederken ölçüyü kaçırmamalısınız. Aynı hatayı işleyebileceğin ihtimalini göz ardı etmeyin. Kendinizi hayata karşı daha iyimser bir bakış açısı içerisine alırsanız yaşamın size olan sürprizleri ile karşılaşabilirsiniz.

8 Temmuz Başak burcu yorumu

Aileden gelen finansal konularınızla ilgili yorumlar alabilirsiniz. Sizden karar vermenizi bekleyenler için bir karar sunmak için ideal bir gündesiniz. Başarının tesadüflerle sınırlı olmadığını en iyi sizler biliyorsunuz. Sabır ve gayretinizi bugün de göstermelisiniz.

8 Temmuz Terazi burcu yorumu

Bugün hem ev hem de çalışma ortamında kendinizi germemeli ve tepkilerinizi hiç hak etmeyen insanlara karşı yönlendirmemelisiniz. Çevrenizdeki insanları dost ve düşman ilan etmek için acele etmeyin. Sadece temkinli davranın. Zaman gerçeği gösterecektir.

8 Temmuz Akrep burcu yorumu

İş hayatınız ve aile ilişkileriniz adına arada kalabileceğiniz bazı olaylar söz konusu olabilir. Arkadaşlıklarınız ile ilgili konuları kafanızda fazla büyütmeyin. Dengeleri korumalısınız. Hayatınızdan gitmek isteyenler gitsinler, bu konuda ısrarcı olmayın.

8 Temmuz Yay burcu yorumu

Arkadaşlarınızla ilgili önemli bazı girişimler ya da projelerde bulunabilirsiniz. Özel bir konu için bir araya gelip fikirlerine ihtiyaç duyabilirsiniz. Bugün daha fazla sosyal ilişkilerinizi geliştirmeli ve yeni yerler keşfetmeyi tercih etmelisiniz. Finansal konularınız da bazı kararsızlıklar veya huzursuzluklar içerisine olabilirsiniz.

8 Temmuz Oğlak burcu yorumu

Sosyal ilişkilerinizi güçlendirecek kendinize yeni hedefler belirleyecek bir iç güç yakalayacaksınız. Tartışmalardan ya da kendinizi savunmak zorunda kalacağınız durumlardan kaçınmalısınız. Fevri çıkışlar yapmak yerine uzlaşmacı yönünüzü ortaya koymalısınız.

8 Temmuz Kova burcu yorumu

Duygusal bir rekabet içerisinde olmamaya özen gösterin. Partnerinize karşı kıskançlık duygusu beslemek yerine onun şartlarını anlamayı seçerseniz aranızdaki dengeyi korumuş olursunuz. Biraz kendinizle zaman geçirmeniz daha doğru olabilir.

8 Temmuz Balık burcu yorumu

Ortak paylaşılan kaynaklarınız adına bazı kararlar vermek isteyebilirsiniz. Yeni yatırımlar için güzel fırsatlar önünüze gelebilir. Bugün bunları konuşmak yerine kafanızı dinlemeyi seçmelisiniz. Kendinize sosyal bir zaman ayırmayı seçin. Günlük işlerinizde uyumlu bir denge yakalamaya çalışmalısınız.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü