Hatalı Park Trafiği Altüst Etti

Sabah saatlerinde İsmet paşa caddesi üzerinde hatalı park eden Hollanda plakalı araç, sahibine ulaşılamayınca çekici ile çekildi.

GÜNCEL 11.07.2018, 11:40 08.09.2018, 17:02 Ferhat KOÇ
Hatalı Park Trafiği Altüst Etti

İsmet Paşa Caddesi üzerindeki ara sokak girişine park edilerek sokağı araç trafiğine kapatan Hollanda plakalı otomobil vatandaşlar tarafından ihbar edildi.

Olay yerine gelen trafik ekiplerinin defaten yaptıkları anonsa rağmen sahibi gelmeyen otomobil, çekiciye yüklenerek otoparka çekildi. Bir gurbetçiye ait olduğu düşünülen 72-PL-TS plakalı otomobil hakkında cezai işlem yapılırken, vatandaşlar otomobil sahibinin vurdumduymazlığına öfkelendi. Yabancı plaka olması nedeniyle sahibine ulaşılamayan araç çekilmek zorunda kaldı.
Otomobilin trafiği engellemesinden dolayı uzun süre çalınan korna sesleri yüzünden gerilen bir Esnaf; ‘’Bu aracı yola rast gele park ederek hem cadde trafiğini aksattı, hem de sokağa araç girişini engelledi. Bir çoğu konuşmaya başladıkları zaman ‘Bizim Avrupa’da şöyle olur bu işler, böyle güzel yapılır’ türünden cümlelerle şehrimizi eleştirirler fakat, buraya geldiklerinde en çok onlar kural tanımazlar. Sağolsun trafik ekiplerimiz gerekli işlemleri yaparak aracı yoldan kaldırdılar.’’ dedi. Her fırsatta Karaman trafiğini eleştiren bazı gurbetçilere tepki gösteren vatandaşlar, Karaman'a gelince trafik ve Park kurallarına riayet edilmesi gerektiğinin altını çizdiler.
Tek yönlü işleyen cadde üzerinde uzun süre bekleyen ve uygunsuz park edilmiş araçlar yüzünden cadde esnafı ile vatandaşlar arasında zaman zaman gerilim yaşanıyor.

Yorumlar (10)
Mustafa. 6 yıl önce
CEKECEKSİN. KURALLARA. UYMAYANLARA. CEZASİNİ. YAZACAKSİN,TELEFON. ELDE ARABA. KULLANDİRTMAYACAKSİN,DİGER. İNSANLARİN. CAN GÜVENLİĞİ. İÇİN, AFFETMEYECEKSİN...!
Ali oguz 6 yıl önce
Bu haber neden yoruma kapalı avrupalı bi araç olunca nedense çok heyecanlanıyorsunuz haber yapmak için. Ben 1.5 senedir Karamanda yaşıyorum ne görüntüler gördüm trafikte hiç olmayacak şeyler hiç birini de haber olaraka yapmadınız. Habercilik tek taraflı yapılmaz. Ayrıca o Hollanda plakalı arabanın sahibini de kınıyorum.
Sami 6 yıl önce
Avrupada, hata yapana af yoktur.
Ve asla hata yapani gormedim cunki cekicilerin gelmesi 300 euroda. Basliyor + polis cezasi :)))
Rami indal 6 yıl önce
Helal be yazın cezayı herkes kurala uysun
Yunus 6 yıl önce
Karaman trafiginde kuralmi varmis? Yayalara yol vermemek kurallara dahilmi degilmi?
Fahrettin Çuldur 6 yıl önce
Kardeşim kaldırın bu haberi bir kişinin yaptığı hatayı herkeze yüklemeyin ayıptır
Hasan Kayapınar 6 yıl önce
Görgüsüz birinin yaptığı hatayı tüm yurtdışındaki KARAMAN’lı veya misafir kişileri genellemenizi kınıyorum. Bu gibi yanlış yapılan işler Hollanda’da ve dünyanın her yerinde var. Burada abartılı olan sizin haber ve yorumunuz yani gülünç SAYGILARIMLA
Karamanlı 6 yıl önce
Cadde üzerindeki araçların %70i esnafın sabahtan akşama kdr park halinde duruyor tek yönlü yolda park edenlere tepkileri o yüzden kendilerine yer kalmıyor :)
Bütün Yorumları Görmek İçin Tıklayın
12
açık
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:25
Güneş 06:45
Öğle 13:00
İkindi 16:25
Akşam 19:05
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü