HİÇBİR SORUNA DUYARSIZ KALMAYACAĞIZ

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı, geçtiğimiz günlerde otomobil tutkunlarıyla bir araya gelmesinin ardından bu kez de motosiklet tutkunlarıyla bir araya geldi.

GÜNCEL 11.02.2019, 14:21 M. Ali
HİÇBİR SORUNA DUYARSIZ KALMAYACAĞIZ

Motosiklet tutkunlarıyla sohbet edip dertlerini dinleyen, dayanışma ve birlikteliklerine ortak olan Kalaycı, motor sporuyla ilgili problemlerin Belediye Başkanı seçildikten sonra çok daha rahat bir şekilde çözülebileceğini belirtti.

Motosiklet tutkunlarına nazik davetlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Adayı Kalaycı yaptığı konuşmada;

“Sizler burada sadece spor yapmıyorsunuz. Aynı zamanda yol arkadaşlığı, kader arkadaşlığı, takım arkadaşlığı yapıyorsunuz. Ve bunlar çok önemli ve güzel kavramlar. Bugün bu birlikteliğinize ortak olmaktan dolayı son derece mutluyum. Geçtiğimiz günlerde otomobil tutkunlarıyla bir araya geldiğimizde açıklamış olduğumuz bir projemiz vardı. Hem şehir içerisinde trafik güvenliğini sağlamak hem de otomobil tutkunlarının isteklerini yerine getirebilmek için şehir dışında geniş bir alanda güvenli sürüş teknikleri ve trafik eğitiminin yanı sıra otomobil, motosiklet, drift, go kart, carting sporları için pist, tribün ve sosyal tesisten oluşan bir kompleks yapacağımızı açıklamıştık. Bu ziyaret vesilesi ile bir kez daha belirtmek istiyorum ki; Karamanımızın ve insanımızın problem ve isteklerine kesinlikle duyarsız kalmayacağız. Çözüm odaklı çalışacağız ve son derece üretken olacağız. İnşallah bu kompleksimizi hizmete açtığımız zaman sizler de güvenle ve huzur içerisinde sporunuzu yapabileceksiniz. Ayrıca çevre yollarında bulunan bariyerlerin motor sporlarıyla uğraşan arkadaşlarımız için ne kadar büyük risk taşıdığını da biliyoruz. İnşallah göreve geldikten sonra bu konuya da hassasiyetle eğileceğiz, gerekli tüm girişimlerde bulunacağız. Amacımız Karamanımızı her yönüyle sorunsuz, güvenli ve huzurlu bir şehir haline getirebilmektir.” Dedi.

Birlikte yenilen yemeğin ardından Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı motosiklet tutkunlarıyla hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:27
Güneş 06:47
Öğle 13:00
İkindi 16:24
Akşam 19:04
Yatsı 20:19
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü