İki Arkadaşın Kaderi..

Ermenek'in Çamlıca Köyünde yaşanan intiharın ardından olaylar birbirini takip etti. İntihar eden Şükran'ın ardından en iyi arkadaşı da trafik kazası geçirdi.

GÜNCEL 11.07.2017, 14:44 11.07.2017, 16:34 Ferhat KOÇ
İki Arkadaşın Kaderi..
ŞükranT. ve Hatice S. iki iyi arkadaş aynı köylü. Maalesef bugün birisi hayatta değil diğeri de yaşam mücadelesine devam ediyor.
Olay 7 Temmuz sabahı erken saatlerde Karaman Ermenek İlçesi Çamlıca Köyü'nde meydana geldi. Köy Muhtarı Ş. T.'un kızı Şükran T. sabah saatlerinde bilinmeyen bir sebeple babasının av tüfeği ile kendisini vurarak intihar etti. Şükran bu yıl liseden mezun olmuştu. Olayın duyulması üzerine üniversitede okuyan arkadaşı Hatice S. arkadaşının cenazesi için yola çıktı. Fakat O da yolda trafik kazası geçirdi ve 5 gündür bilinçsiz bir şekilde yatıyor.
 
BABASI DA BAŞINDAN VURULMUŞTU
Hatice S.'nin babası da geçen yıl dağlık arazide tüfekle başından vurulmuş olarak ölü bulunmuştu. Yine ilçeye bağlı Çamlıca Köyünde meydana gelen olayda, bir grup köylü yaban domuzlarını vurmak için Sumak Alanı mevkiine gitmişti. Ava giden grup araziye dağıldı. Köyden yaklaşık 10 kilometre uzaklıktaki dağlık ve ağaçlarla kaplı bölgede domuz avı yapan köylüler, gün ağardığında kendileriyle birlikte ava çıkan 53 yaşındaki Mustafa S.'yi başından vurulmuş olarak bulmuşlardı.
Olay kayıtlara kaza olarak geçmişti.

 

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü