İl Genel Meclisinden Ziyaretler

Karaman İl Genel Meclisi tam kadro kurum ziyaretlerine başladı.

GÜNCEL 12.06.2019, 11:26 12.06.2019, 13:00 Fikriye Koka
İl Genel Meclisinden Ziyaretler

Bir günde dört ayrı kurum ziyaret eden İl Genel Meclisi Başkanı Adem KAPAR ve İl Genel Meclisi Üyeleri ilk olarak İl Emniyet Müdürümüz Fikret BAYRAKTAR'ı ziyaret ettiler. İlimiz ve İlçelerimizde güvenlik noktasında yapılması gereken ve planlanan işlerle ilgili karşılıklı istişarelerde bulundular.

Ziyaretlerine İlimiz Ziraat Odası Başkanı Mehmet BAYRAM ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek devam eden Başkan KAPAR ve İl Genel Meclisi Üyeleri, İl Özel İdaresi ve Ziraat Odası işbirliği ile yapılacak yeni projeler ile Karaman Tarımına ve çiftçilerimize verilen desteğin sürdürüleceği karşılıklı olarak vurgulandı.

Bir sonraki ziyaretlerini İlimiz Sağlık Müdürlüğüne yeni atanan Sağlık Müdürü Dr.Adnan KURŞUN'a gerçekleştiren Başkan KAPAR ve İl Genel Meclisi Üyeleri Merkez ve İlçelerimizdeki güncel sağlık sorunlarını görüşüp değerlendirdiler.

Günün sonunda Şoförler Odası Başkanı Cemalettin CANUYLASİ'yi ziyaret eden Başkan KAPAR ve İl Genel Meclisi Üyeleri kurum ziyaretleri sürdüreceklerini belirttiler.

İl Genel Meclisi olarak amaçlarının Karaman’a hakettiği hizmeti kazandırmak olduğunu ifade eden Başkan Kapar, “Bu kapsamda tarımdan turizme, sağlıktan spora kadar ilimizdeki bütün kamu, kurum ve kuruluşlarla uyum içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu vesileyle şahsım ve İl Genel Meclisimiz adına tüm kurumlarımıza çalışmalarında başarılar dilerim" dedi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü