Kalaycı Gazeteciler ile Bir araya geldi

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı’nın Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile yerel ve ulusal basın Mensuplarına bir davet verdi.

GÜNCEL 10.01.2019, 13:21 M. Ali
Kalaycı Gazeteciler ile Bir araya geldi

Geceye MHP İl Başkanı Avukat Oktay Yılmaz, MHP Merkez İlçe Başkanı Mahmut Ünüvar, partililer ve davetli gazeteciler katıldı.

Geleneksel arabaşı ikramının yapıldığı ve çeşitli hediyelerin gazetecilere taktim edildiği gecenin sürprizi ise Karaman gazetecilerinin görüntülerinden oluşan video oldu.

Geceye davetli gazeteciler ekranlarda kendi görüntülerini görünce mutlu oldular ve bu zarif düşüncelerinden dolayı Savaş Kalaycı'yı kutladılar.

GAZETECİLER ÖZVERİYLE ÇALIŞIYOR

"Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle sizlerle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk ve memnuniyet duyduğumu belirtmek istiyorum." diyerek konuşmasına başlayan Kalaycı, Karaman'da basın yayın kuruluşlarının ve medya çalışanlarının her türlü fedakârlık ve özveriye rağmen ne kadar zor ve ağır şartlar altında görevlerini sürdürmeye çalıştıklarını yakinen bildiğini vurguladı.

Kalaycı konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Bu şehrin ve çok değerli hemşehrilerimizin hizmetine talip olan bir kardeşiniz olarak, bu sıkıntıların bertaraf edilmesinde, basın çalışanlarımızın çalışma ve habere ulaşma şartlarının iyileştirilmesinde yerel yönetim anlamında yapılması gereken her ne varsa yerine getireceğimizi ve sizlerle sürekli istişare içerisinde olacağımızı belirtmek istiyorum.

ÜRETKEN VE ÇÖZÜM ODAKLI BELEDİYECİLİK

Bunun yanında; Şehrimizi ilgilendiren diğer konularda da sizlerle sürekli olarak görüş alışverişinde bulunacağımızı da özellikle ifade etmek istiyorum.  “Üretken ve Çözüm Odaklı Belediyecilik” anlayışımız içerisinde, “Ben yaptım oldu” gibi şehrimize hiçbir katkı sağlamayan bir düşünce yapısı asla yer bulamayacaktır.

Ben, burada bulunan, bulunamayan tüm basın çalışanlarımızın, gazetecilerimizin bayramlarını tekrar kutluyorum. Bu mesleğe gönül vermiş, fakat ebediyete intikal etmiş büyüklerimizi rahmetle anıyorum. Emekli olmuş olanlara afiyet, sağlık ve uzun ömürler diliyorum. Zaman mevhumu gözetmeksizin habercilik yapma gayreti içinde olan basın çalışanlarımıza da kolaylıklar ve üstün başarılar temenni ediyorum.

Toplu Fotoğraf Çekiminde ise bu sefer alışılagelmişin aksine denklanşöre basan Kalaycı oldu ve ortaya güzel bir görüntü çıktı

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü