Karaman'a Millet Kıraathanesi

Karaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Hatuniye Medresesi’ni yapılan yeni düzenlemeyle Millet Kıraathanesine dönüştürüyor.

GÜNCEL 05.10.2018, 12:14 M. Ali
Karaman'a Millet Kıraathanesi

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran’da yapılan Cumhurbaşkanlığı Seçimi öncesi vaat ettiği Millet Kıraathaneleri, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ın talimatıyla Karaman’da da uygulamaya geçti. Hatuniye Medresesi bundan sonra Millet Kıraathanesi olarak vatandaşın hizmetine sunulacak.

Karaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Hatuniye Medresesi’nde yapılan çalışmaların bir hafta içerisinde tamamlanıp Millet Kıraathanesi olarak hizmete açılacağını söyleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: “Karamanımız için çalışmaya, vatandaşımızın hizmetinde olmaya devam ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın gündeme getirdiği Millet Bahçesi ve Millet Kıraathaneleri projelerini bizler de çok benimsedik ve destekliyoruz. Hatuniye Medresesi bundan sonra Millet Kıraathanesi olarak hizmet verecek. Buraya gelen vatandaşlarımız çay ve kek ikramı eşliğinde belediye yayınlarından ve çeşitli kitaplardan oluşan kütüphaneyi kullanabilecek, günlük gazeteleri okuyabilecek ve ücretsiz internetten faydalanabilecek. İnşallah bir hafta içerisinde Hatuniye Medresesi’ni yeniden düzenleyip hizmete açacağız” dedi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü