"Karaman En Çok Kalkınan İl Olacak"

AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, hafta sonu Karaman’da çeşitli programlara katıldı. “Son yıllarda birçok önemli projeyi Karaman’a kazandırdık” diyen Konuk, “Türkiye, şehrimizi gıpta ile izliyor” dedi.

GÜNCEL 02.04.2018, 09:15 03.04.2018, 14:53 M. Ali
"Karaman En Çok Kalkınan İl Olacak"

MÜSİAD Karaman Şubesi tarafından düzenlenen 6. İstişare ve Değerlendirme toplantısına; AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, Karaman Valisi Fahri Meral, Bakanlar Kurulu Genel Sekreteri Osman Sağlam, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er de katıldı. Konuşmasında Karaman’ın, ekonomik ve sosyal anlamda büyümesine ve gelişmesine katkı sağlayacak önemli projeler olan Havaalanı, Serbest Bölge ve Lojistik Merkezi projeleri ile ilgili bilgiler veren Milletvekili Konuk, Karaman’ın büyüme ve gelişme anlamında büyük bir ivme yakaladığını ifade etti ve “Karaman, çok kısa sürede en çok büyüyen ve gelişen illerden birisi olacak” dedi. Milletvekili Recep Konuk, konuşmasına şöyle devam etti: “Türkiye olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bu zorlu süreçlere rağmen AK Parti olarak ülkemizin yatırım ve kalkınma gündeminden asla uzaklaşmıyoruz.

Hem ülkemizde hem ilimizde ekonomik tablolar, 15 temmuz darbe girişimine ve her türlü şer ittifakına rağmen, Afrin başta olmak üzere, sınır ötesinde teröre karşı sürdürdüğümüz kararlı mücadeleye rağmen büyümeyi gösteriyor. Türkiye ekonomisi geçen yıl yüzde 7,4 büyürken yılın son çeyreğindeki büyüme oranı yüzde 7,3 olmuştur. Üretim yöntemine göre cari fiyatlarla GSYH, 2017'de bir önceki yıla göre yüzde 19 artarak 3 trilyon 104 milyar 907 milyon lira olarak gerçekleşmiştir.

Türkiye, 2023 hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlerken Karaman’da gerçekleştirdiğimiz önemli projelerle ve yatırımlarla bu değişim, gelişim ve büyümeye ayak uyduruyoruz. Havaalanı, Serbest Bölge ve Lojistik Merkezi gibi projelerde önemli mesafeler kat ettik. Ulaşım alanında hem karayollarında, hem demiryollarında ve tarımsal sulama projelerindeki çalışmalar aralıksız devam ediyor. İnanıyorum ki Karaman çok kısa süre içerisinde Türkiye’nin en çok kalkınan, en çok büyüyen, gelişen vilayetlerinden birisi olacak.”

KARAMAN’IN GELİŞMESİ İÇİN GAYRET SARF EDİYORUZ

Karaman’da ekip çalışması yürüttüklerini dile getiren Milletvekili Konuk, “Belediyemiz, İl Genel Meclisimiz, AK Parti camiamız, diğer sivil toplum kuruluşlarımız, kamu kurum ve kuruluşlarımızla hep birlikte çalışıyoruz. Bu şehrin gelişmesi için gayret sarf ediyoruz. Bu şehrin, ülkemizin gelecekteki hedeflerine katkı vermesi adına, ülkemizin hak ettiği yere taşınması adına samimiyetle çalışıyoruz” diye konuştu.

MİLLETVEKİLİ RECEP KONUK ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

MÜSİAD tarafından gerçekleştirilen toplantının ardından kentteki esnafları da ziyaret eden AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, “esnaflarımız, AK Parti hükümetlerinden önce, özellikle koalisyon hükümetleri döneminde çok zor günler yaşadı. Çok şükür o günler geride

kaldı. Ülke olarak içinde bulunduğumuz zorlu süreçleri de inşallah kısa sürede geride bırakacağız. Çiftçimizle, sanayicimizle, esnafımızla birbirimize kenetlenerek daha müreffeh bir geleceğe omuz omuza vererek hep birlikte yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı.

KONUK, SUDURAĞI KASABASINDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Karaman Milletvekili Recep Konuk; AK Parti İl Başkanı Mehmet Er, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer ve partililerle birlikte Sudurağı Kasabasında vatandaşlarla da bir araya geldi. Tarımsal sulama, hızlı tren, serbest bölge, havaalanı ve lojistik merkezi gibi projeler hakkında bilgiler veren Milletvekili Recep Konuk, “AK Parti hükümetleri döneminde çiftçilerimizin birçok sorunu çözüldü. Ülkemizin büyümesi, gelişmesi ve kalkınması adına daha çok yapacak işimiz var. Çözülmeyi bekleyen birçok mesele var. Bu meseleleri çözüme kavuşturmak için bıkmadan, yorulmadan çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın önümüze koyduğu 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize emin adımlarla hep birlikte yürüyeceğiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü