Karaman Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği’nde Veda…

İdari ve Mali Hizmetler Başkanı Hüseyin Karasuleymanlıoğlu, Karaman Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Orhan Fesçekoğlu ile Uzman Zühra Fesçekoğlu’na yeni görevleri nedeniyle İlimizden ayrıldıkları için Karaman Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği tarafından veda töreni düzenlendi.

GÜNCEL 14.07.2017, 16:38 M. Ali
Karaman Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği’nde Veda…

663 sayılı Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname gereği 2,5 yıl önce Genel Sekreter Rahmetli Dr. Ayhan Erenoğlu ile göreve başlayan, ancak yeni sözleşme döneminde başka illerde görev almaları üzerine İlimize veda eden 3 kişiye Genel Sekreter Dr. Hasan Arslan tarafından plaket takdim edildi.

Genel Sekreterlik toplantı salonunda gerçekleştirilen ilk törende İdari ve Mali Hizmetler Başkanı Hüseyin Karasüleymanlıoğlu’na Karaman’a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür edilerek yeni görevinde başarılar dileyen Dr. Hasan Arslan “ biz bu ekiple Afyonkarahisar’da da görev yaptık. Afyon’dan ayrılırken bizim Karaman’da tekrar çalışacağımızı düşünmezken Kader bizi bir araya getirdi. Hiç belli olmaz belki başka bir zaman diliminde başka bir ilde farklı statülerde tekrar bir araya geleceğiz. Önemli olan hoş bir sada bırakabilmek” şeklinde konuştu.

İdari ve Mali Hizmetler Başkanı Hüseyin Karasuleymanlıoğlu’da yaptığı konuşmasında Karaman’da çalışmış olmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek çalışma arkadaşlarına hakkını helal ederek helallik istedi.

Karaman Devlet Hastanesi Konferans Salonunda çalışanları ile vedalaşmak üzere bir araya gelen Başhekim Op. Dr. Orhan Fesçekoğlu’da yaptığı konuşmasında Hastanesini ve çalışma arkadaşlarını çok sevdiğini, görev yaptığı süre içerisinde uyumlu, birlik ve beraberlik içinde huzurla çalıştığını belirterek “ İzmir’de yine bir hastanenin başhekimi olarak buradan ayrılıyorum. Rahmetli Dr. Ayhan Erenoğlu ile başladığımız çalışma sevdamıza Onun çalışma prensipleri ve ilkeleri ile devam edeceğim. “ dedi.

Çalışanları ile hatıra fotoğrafı çektiren Op. Dr. Fesçekoğlu tek tek herkesle vedalaştı.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü