KARAMANLI ANTRENÖR VE SPORCULARA MİLLİ DAVET

Karaman Gençlik ve Spor Kulübü Oturarak Voleybol Takımı antrenörü Aziz Hopyar ve sporcular Metin Karaca, Muhammed Öz ve Samet Can Karasu Oturarak Voleybol Milli Takım kampına davet edildi.

GÜNCEL 16.11.2018, 09:12 M. Ali
KARAMANLI ANTRENÖR VE SPORCULARA MİLLİ DAVET

25 Kasım, 4 Aralık tarihleri arasında Konya’nın Akşehir ilçesinde düzenlenecek olan Bedensel Engelliler Oturarak Voleybol Milli takım kampına Karaman'dan Gençlik ve Spor Kulübü Oturarak Voleybol takımı antrenörü Aziz Hopyar’ın yanı sıra, sporcular Metin Karaca, Muhammed Öz ve Samet Can Karasu davet edildi.

Milli takım kampını en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini belirten oturarak voleybol takımı antrenörü Hopyar, “Öncelikle Oturarak Voleybol Milli Takım kampına sporcularımızla birlikte davet almaktan dolayı çok mutluyuz. Geçen yıl 1 sporcumuzun davet edildiği milli takımımıza bu yıl 3 sporcumuz davet edildi. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu sayıyı arttırmak istiyoruz. 13-21 Temmuz 2019 tarihleri arasında Macaristan’da düzenlenecek Oturarak Voleybol Avrupa Şampiyonasına katılmak için, Hırvatistan’da yapılacak Avrupa Şampiyonası eleme müsabakalarını geçmemiz gerekiyor. Üzerimizde ki sorumluluğun farkındayız. İnşallah 25 Kasım, 4 Aralık tarihleri arasında Konya’nın Akşehir ilçesinde yapılacak kampı en iyi şekilde değerlendirerek ülkemizi en iyi şekilde etmek istiyoruz” diye konuştu.

Milli takım kampına davet edilen antrenör ve sporcuları kutlayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek ise, ”Oturarak voleybol branşında milli takım kampına davet edilen antrenörümüz Aziz Hopyar'ı ve sporcularımız Metin Karaca, Muhammed Öz ve Samet Can Karasu’yu tebrik ediyorum. Antrenörümüz ve sporcularımızı uluslararası arenada ülkemizi en iyi şekilde temsil etmelerini temenni ediyorum.”

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü