Karaman’lı Kurtuluş Trendlerde!

Karamanlı genç sanatçı Kurtuluş Kuş'un, DMC & Mahzen Media etiketiyle yayınlanan "Rüya Gibi" isimli tekli çalışması, 27 Ocak 2021 tarihinde yayınlandı.

GÜNCEL 29.01.2021, 12:36 29.01.2021, 13:52 Fikriye Koka

En çok izlenen video izleme platformu netd’de yayına giren klibiyle birlikte müzik dinleme platformlarında hızla yükselen Kurtuluş Kuş, Youtube Trendlere girmeyi başararak iki günde 12.sırada yerini aldı.

Rüya Gibi” parçasının klibi İzmit Kartepe’de zorlu hava şartlarına rağmen 7 kişilik bir ekiple 12 saatte çekildi. Klip yayına girdiği andan itibaren büyük beğeni topladı. Karamanlı sanatçı Kurtuluş Kuş’un klibi dijital platformlarda 2 günde 300 bin kişiye ulaştı.

Herkesin geçmişinden bir parça bulabileceği “Rüya Gibi”nin sözü ve müziği Furkan Özsan’a ait. Şarkının arenjesi ise Onur Aşar imzası taşıyor. Klibin Yönetmenlğini Murat Demir yaparken, Prodüktörlüğünü ise Tolga Aykut üstlendi.

Şarkı TikTok’ta Patladı!

“Rüya Gibi” isimli parça ile listeleri alt üst eden Kurtuluş Kuş, şarkıyı ilk olarak TikTok isimli uygulamaya yüklediklerini söyledi. Parçanın çok ilgi görmesinin ardından parçayı düzenleyerek tekrar yorumladığını belirtti. Kurtuluş Kuş haber sitemize yaptığı açıklamada; “İlk bu şarkı TikTok‘ta patladı. Büyük etkileşim alınca bende şarkıyı düzenleyip Youtube’a attım. Benim attığım videonun ardından başka kanallarda videomu yüklemiş. Youtube’da 25 günde toplam 6-7 milyon gibi bir rakama ulaştık daha sonra remixler yapıldı ve şarkı çok yayıldı” ifadelerini kullandı.

Kurtuluş Kuş Kimdir ?

Kurtuluş Kuş 1997 Karaman doğdu. Merhum Bestekar ve ses sanatçısı Ramazan Kuş’un oğludur. Çocukluğundan beri müzikle ilgilenen Kurtuluş Kuş, farklı şehirlerde de müzikle geçen yılların ardından çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü