KENT KONSEYİ ÖĞRENCİLER İÇİN BİR ARAYA GELDİ

Karaman Belediyesi Kent Konseyi toplum yararına sosyal çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kadın Meclisi, (16.11.2015) pazar günü Kale Sosyal Tesislerinde ihtiyaçlı üniversite öğrencilerine yardım amaçlı bir kahvaltı programı düzenledi.

GÜNCEL 16.11.2015, 17:09 16.11.2015, 17:10 M. Ali
KENT KONSEYİ ÖĞRENCİLER İÇİN BİR ARAYA GELDİ

 Hanımlara yönelik sosyal faaliyetlerde önemli rol oynayan Karaman Kent Konseyi Kadın Meclisi, yardım konusunda gösterdiği çalışmalarla da adından söz ettiriyor. Her yıl özellikle ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına çeşitli etkinliklerde bir araya gelen yardımseverler Pazar günü düzenlenen kahvaltı programında yine bir araya geldiler. İlginin yoğun olduğu kahvaltıya, Karaman Valisi Murat Koca ve eşi, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve eşi, Jand. Kd. Albay Mustafa Akış ve eşi, Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven ve Eşi, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkan Vekili Özlem Koçak ve vatandaşlar katıldı.

Programda konuşan Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven, hayırseverlerin bu tür organizasyonlarda bulunmasının gurur verici olduğunu söyleyerek, kent konseyi çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkan Vekili Özlem Koçak ise, “21 adet öğrencimiz var. Bu arkadaşlarımıza aylık burs vermekteyiz. Öğrencilerimize sizlerin sayesinde, sizler gibi gönül insanları sayesinde el uzatabiliyoruz. Bizleri yalnız bırakmayarak desteklediğiniz için teşekkür ediyoruz.” dedi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü