LGS Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

20 Haziran 2020 Cumartesi günü Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak olan Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınava (LGS) yönelik koordinasyon toplantısı düzenlendi.

GÜNCEL 17.06.2020, 15:05 17.06.2020, 16:58 Fikriye Koka
LGS Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya il milli eğitim müdür yardımcıları, ilçe milli eğitim müdürleri, şube müdürleri ve okul yöneticileri katıldı.

Sınavlardan sorumlu Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Balkaya’nın açış konuşmasının ardından kürsüye gelen İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, tüm dünya ile birlikte yaşanan salgın süreci sebebiyle olağanüstü şartlarda sınavın gerçekleştirileceğini belirterek sorunsuz bir sınav için alınan tedbirlere değindi.

Kontrollü fiziki mesafe kuralları gözetilerek yapılan toplantıda, İl Müdürü Mehmet Çalışkan il merkezi ve ilçelerde uygulanacak merkezi sınava yönelik dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda gerekli uyarılarda bulundu. İl Müdürü Çalışkan, sınavın sağlık ve huzur içerisinde tamamlanabilmesi temennisiyle konuşmasını tamamladı.

Daha sonra Şube Müdürü Mehmet Balkaya, bina sınav sorumlusu, bina sınav komisyonu ve salon görevlilerinin yapacakları işlemlere ilişkin bir sunum gerçekleştirerek ilimizde 50 sınav binası ve 365 sınav salonunda düzenlenecek merkezi sınavın uygulama detayları ve dikkat edilecek hususlarla ilgili eğitim yöneticileri ve bina sınav sorumlularını bilgilendirdi.

Toplantı, görüş alışverişlerinin ardından iyi dilek temennileriyle sona erdi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü