‘Mahalle Bizim Gençlik Bizim’

AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları 11 Eylül Cumartesi Günü Mümine Hatun Mahallesinde gençler için çok özel bir programa imza attı.

GÜNCEL 13.09.2021, 11:27 13.09.2021, 11:31 Fikriye Koka
‘Mahalle Bizim Gençlik Bizim’

75. Yıl Parkı’nda gerçekleştirilen programda Gençlik Kolları üyeleri gençlerle oyunlar oynadı, canlı müzik dinledi ve gençlerle hasbihal ederek keyifli vakit geçirdiler. Gençlik Kolları’nın kola ve çekirdek ikramı da yaptığı programda önceki nesillerde olan mahalle kültürünün unutulmaması için özellikle 75. Yıl Parkı seçilerek gençlere o güzel ve eğlenceli mahalle kültürünün doyasıya yaşandığı günler anlatıldı. Sandalye kapmaca ve tahmin oyunları gibi oyunların oynatıldığı programda kazananlara ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kaleme aldığı ‘Daha Adil Bir Dünya Mümkün’ adlı eseri ödül olarak verildi. Programa katılan gençlerin mutluluk ve memnuniyeti yüzlerinden okunurken, Gençlik Kolları Başkanı Av. Kemal Toprak’ın gençlerle bire bir ilgilenerek onlara kariyer hedefleri ve geleceğe dair hayalleri konusunda tecrübelerini aktarması ise memnuniyetle karşılandı.

Ayrıca Gençlik Kolları Başkanı Av. Kemal Toprak ‘Mahalle Bizim Gençlik Bizim’ gibi etkinlikleri daha fazla yapacaklarını, mahalle kültürünü unutturmayacaklarını, gençlerle birebir vakit geçirecekleri, onlarla hasbihal edecekleri, oyunlar oynayıp keyifli vakit geçirecekleri programları daha sık yapacaklarını belirtti.

Programa ayrıca AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan, Merkez İlçe Başkanı Murat Öztürk ve AK Parti İl, İlçe, Kadın Kolları yönetimleri de katılarak gençlerle beraber vakit geçirdiler.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü