Milletvekillerimiz, Tüm teşkilatlarımız ile birlikte gerekli hassasiyeti gösteriyoruz.

Devlet içinde devlet kurmaya ve darbe kalkışmasına heveslenen Fetullahçı terör örgütüne karşı mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir. Bu noktada Başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, Tüm teşkilatlarımız ile birlikte gerekli hassasiyeti gösteriyoruz.

GÜNCEL 18.07.2016, 16:32 18.07.2016, 16:45 M. Ali
Milletvekillerimiz, Tüm teşkilatlarımız ile birlikte gerekli hassasiyeti gösteriyoruz.

 Fetullahçı Terör Örgütünün Darbe kalkışması kamuoyuna mal olduğu andan itibaren Tüm teşkilatlarımız ve siyasi parti temsilcilerimiz, Valimiz, Belediye Başkanımız, İl Genel Meclis Başkanımız, Garnizon Komutanımız, Savcılarımız, İl Emniyet Müdürümüz, Sivil toplum kuruluşlarımız, Karaman halkımız, hesabı millete karşı yapılan bu alçakça girişimin karşısında olduklarını hep birlikte Kent Meydanımızda belirtmişlerdir.

O veya bu şekilde terör örgütüne katılmış, tüm kamu görevlileri hakkında işlemler başlatılmıştır. Açığa alınarak görevden uzaklaştırma kararı verilmiştir.

Yasal ve meşru olmayan bu hareketlerin bir daha yaşanmaması için gerekli önlemler alınacaktır. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, hiç kimsenin yaptığı yanına kar kalmayacak, bedeli en ağır şekilde ödetilecektir.

Tüm teşkilatlarımız, Sivil toplum kuruluşları, Siyasi Partiler ve halkımızla Aktekke Kent Meydanında Demokrasi nöbetimiz devam ediyor. Mücadelemiz, etnik ve mezhep ayrımı yapmadan tüm vatandaşlarımızın güvenliği sağlanana ve Fetullahçı terör örgütü bitene kadar devam edecektir. Bu vesileyle, aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, değerli ailelerine saygı ve şükranlarımı sunuyorum.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü