MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ SEBAHATTİN ALTUN'A VEDA YEMEĞİ DÜZENLEDİ

İl milli eğitim müdürü SEBAHATTİN ALTUN'a milli eğitim müdürlüğü veda yemeği düzenledi.

GÜNCEL 14.09.2011, 13:53
MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ SEBAHATTİN ALTUN'A VEDA YEMEĞİ DÜZENLEDİ

Milli Eğitim Bakanlığı Çıraklık, Mesleki ve Teknik Eğitimi Geliştirme ve Yaygınlaştırma Dairesi Başkanlığına atanan İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin Altun’a Milli Eğitim Müdürlüğü veda yemeği düzenledi.

13 Eylül 2011 Salı günü Otağ Tesisleri’nde düzenlenen veda yemeğine Karaman Valisi Süleyman Kahraman, Belediye Başkanı Kamil Uğurlu ve eşleri Hilal Uğurlu, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Öztunç, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Bayır, Vali Yardımcısı Yılmaz Şimşek, İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ve eşleri Zeynep Sönmez, milli eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri, okul müdürleri ve eşleri katıldı.Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin Altun ise daha önce defalarca konuşma yapmasına rağmen,  veda konuşmasının kendisini heyecanlandırdığını belirterek: “Karaman benim ikinci memleketim. Burada bulunmaktan, böyle güzel bir şehre hizmet vermekten dolayı mutluyum. Kendimi asla yalnız hissetmedim; çünkü burada eğitime gönül veren bir ekiple çalıştım ve ciddi başarılar yakaladık. Valilerimizin, belediye başkanımızın, daire müdürlerimizin desteğini asla unutmayacağım. Valimiz Sn. Süleyman Kahraman’ın eğitim yatırımlarında çok ciddi desteği oldu. Eğitim hizmetleri konusunda Türkiye’de birçok ilke imza attık. Bu benim için bir onurdu, bir sevinç kaynağıydı.  Birlikte çalıştığım herkese teşekkür ediyorum” dedi.vali Yardımcısı Yılmaz Şimşek,  eğitim faaliyetlerini birlikte yürütmekten büyük keyif aldığı Sebahaddin Altun ile birlikte Karaman’da ciddi başarıların yakalandığını belirtirken; Belediye Başkanı Dr. Kâmil Uğurlu ise Sebahaddin Altun’a yaptığı hizmetler için teşekkür ederek, Ankara’da da aynı başarıyı yakalamasını diledi.Vali Kahraman ise eğitim hizmetlerinin büyük önem taşıdığını, bu alanda hizmet vermenin ciddi fedakârlıklar gerektirdiğini belirterek: “Eğer eğitim alanında hizmet veriyorsanız, yeri geldiğinde ailenizle geçireceğiniz vaktiniz bile olmayabilir. Bu ciddi bir fedakârlıktır. Sebahaddin Bey’e ve ailesine bu anlamda teşekkür ediyor, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür diliyorum.”dedi.

Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin Altun’un konuklarıyla tek tek ilgilendiği gece, Vali Kahraman’ın Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin Altun’a hediye vermesiyle sona erdi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü