Muhtarlar Toplantısı Vali Meral Başkanlığında Yapıldı

Vali Fahri Meral, ilimiz merkeze bağlı 15 mahalle muhtarıyla ile bir araya gelerek, istek ve sorunlarını dinledi.

GÜNCEL 08.06.2018, 18:55 M. Ali
Muhtarlar Toplantısı Vali Meral Başkanlığında Yapıldı

08 Haziran 2018 Cuma günü Valilik Toplantı Salonunda Vali Meral’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; İl Emniyet Müdürü, İl Mahalli İdareler Müdürü, İl Müftüsü, İl Kültür ve Turizm Müdürü,  İl Milli Eğitim Müdürü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü, İl Sağlık Müdürü, Muhtarlar Derneği Başkanı ve ilimiz merkez Gazidükkan, Gevherhatun, Hacıcelal, Hamidiye, Hisar, Hürriyet, İbrahim Hakkı Konyalı, İmaret, Karamonoğlu Mehmetbey, Kâzımkarabekir Paşa, Kırbağı, Kirişçi, Koçakdede, Külhan ile Larende Mahallesi muhtarları katıldı.

Toplantı, Vali Meral’in hayırlara vesile olması dilek ve temennisiyle başladı. Daha sonra merkez mahalle muhtarları sırasıyla söz alarak mahallelerindeki sorun ve taleplerini ilettiler. Muhtarların sorun ve taleplerine yönelik toplantıda hazır bulanan kurum müdürleri ilgili muhtarlara gerekli bilgilendirmeleri yaparak, istişare ve çözümler için gerekli notları aldılar.

Merkez mahalle muhtarları, sorun ve taleplerini dinleyen Vali Meral ve kurum müdürlerine teşekkür ettiler.

Toplantının sonunda Vali Meral, muhtarların Ramazan ayını ve yaklaşan Ramazan Bayramlarını tebrik ederek katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü