MÜMİNE HATUN HASTANESİNE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

70 Karaman Spor Yönetimi Pazar günü oynanan müsabakaya katkılarından dolayı Mümine Hatun Hastanesine teşekkür ziyaretinde bulundu.

GÜNCEL 11.10.2011, 15:10
MÜMİNE HATUN HASTANESİNE TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Karaman'da henüz yeni olmasına rağmen özel sağlık kuruluşları arasında en kaliteli hizmeti vatandaşa sunan Mümine Hatun Hastanesi, 70 Karaman Spor'un Sağlık Sponsorluğunuda üstlendi.
70 Karaman Spor Başkanı Yusuf Ünalan, Başkan Yardımcısı Turgut Göbel Basın ve Halkla ilişkilerden sorumlu başkan Yardımcısı Mustafa Kurşun, Mümine Hatun Hastanesi Yönetim Kurulu başkanı Dr. M. Hakkı İpek ve İbrahim Öztürk'ü makamında ziyaret ettiler. Samimi havada geçen ziyarette takımın durumu ve Karaman'ın Futbola olan ilgisinden bahsedildi. 70 Karaman Spor Başkan Yard. Göbel; "Biz ibrahim beye ve Hakkı beye iadeyi ziyarete geldik. Maça gelip bizi izleyerek ilk ziyareti onlar gerçekleştirdi. Karaman sağlık sektöründe bu şekilde Kaliteli ve tam teşekküllü bir hastaneyi kazandırdıkları için tekrar tebrik ediyorum." dedi. Mümine Hatun Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İpek'de; "70 Karaman Spor hepimizin takımı, bu hafta 3 puanı kendi evimizde alarak bizi çok mutlu ettiler. Başkan ve Yönetime nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Biz Mümine Hatun Hastanesi olarak 70 Karaman Spor'a sağlık ve tedavi giderleri  için elimizden gelen ne olursa üstleneceğiz. İnşallah sezonu sakatlık ve sağlık sorunu yaşamadan atlatırlar." diyerek 70 Karaman Sporun sağlık sponsorluğunu üstlendiklerini belirtti.





Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü