Nihat Hatipoğlu'ndan da destek geldi!

Gaziantep İslam, Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Sabah Gazetesi Yazarı Nihat Hatipoğlu, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın ulusa sesleniş konuşmasında başlattığı, 'Biz Bize Yeteriz Türkiye'm' isimli yardım kampanyasına destekte bulundu.

GÜNCEL 31.03.2020, 15:36 31.03.2020, 15:35 Fikriye Koka
Nihat Hatipoğlu'ndan da destek geldi!

Gaziantep İslam, Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Sabah Gazetesi Yazarı Nihat Hatipoğlu'ndan da 'Milli Dayanışma' kampanyasına destek geldi. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın dün akşam "Biz Bize Yeteriz Türkiye'm" sloganı ile duyurduğu kampanyaya Hatipoğlu 2 maaşını bağışladı. Hatipoğlu ayrıca burs vermeye ve diğer illerdeki yardım kampanyalarına destekte bulunmaya devam edeceğini de belirtti.

HATİPOĞLU DA, 'BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYE'M' DEDİ

Sabah Gazetesi Yazarı Nihat Hatipoğlu kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Ben de Cumhurbaşkanımızın Biz Bize Yeteriz Türkiye'm kampanyasına iki maaşımla katkıda bulunuyorum. Diğer illerdeki gıda kampanyalarına da katkım devam ediyor. Öğrencilerime bursa devam edeceğim. Rabbim sıkıntıları bir an önce aşmayı nasip etsin. Allah niyetlerimizi halisane eylesin

BAŞKAN ERDOĞAN ULUSA SESLENİŞTE DUYURMUŞTU

Koronavirüs tedbirleri kapsamında yeni kararları kamuoyu ile paylaşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Milli dayanışma kampanyası başlatıyoruz. 'Biz Bize yeteriz Türkiyem' diyerek başlattığımız bu kampanya için, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız tarafından, bir yardım hesabı açıldı. Ayrıca kısa mesaj numaraları üzerinden de bağış yapılabilecek. Kampanyayı, şahsım olarak, 7 aylık maaşımı bağışlayarak açıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

YEVMİYECİLERE VE ZORDA OLANLARA YARDIM EDİLECEK

Erdoğan kampanyanın amacını ise, "Yevmiye ile geçimini sürdüren kesimler başta olmak üzere, alınan tedbirlerden dolayı mağdur olan dar gelirli vatandaşlarımıza ilave destek sağlamaktır." sözleri ile açıklamıştı.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü