Öğrenme Güçlüğü Olan Öğrenciler İçin Öğretim Uygulamaları Ele Alındı

Çevrim içi programlarıyla alanlarında uzman isimleri öğretmen, öğrenci ve velilerle buluşturan Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Doç. Dr. Ahmet Kurnaz ve Dr. Öğretim Üyesi Süleyman Arslantaş'ın katılımlarıyla "Öğrenme Güçlüğü Olan Öğrenciler İçin Öğretim Uygulamaları" konulu programı gerçekleştirdi.

GÜNCEL 06.04.2021, 11:06 Fikriye Koka
Öğrenme Güçlüğü Olan Öğrenciler İçin Öğretim Uygulamaları Ele Alındı

Katılımcıları selamlayarak programın açış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Kılınç, öğrenme güçlüğü yaşayan öğrencilerin topluma uyumunun sağlanması için eğitimin önemli yer tuttuğunu belirtti. İsmail Kılınç, "Her öğrencimiz bizim için kıymetli. Öğrenme güçlüğü olan öğrencilerimiz için öğretim uygulamalarının ele alınacağı bu programda değerli hocalarımız Ahmet Kurnaz ve Süleyman Arslantaş anlatacağı konularla öğretmenlerimize önemli katkılar sağlayacaktır." dedi.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Kılınç'ın konuşmasının ardından Doç. Dr. Ahmet Kurnaz yapmış olduğu sunumla öğretmenlere öğrenme güçlüğü yaşayan öğrencilerin bilişsel ve duyuşsal özelliklerini anlattı.

Program, Dr. Öğretim Üyesi Süleyman Arslantaş'ın sunumuyla devam etti. Katılımcılara yaşadığı olaylardan örnek veren Süleyman Arslantaş okuma, yazma ve matematik güçlüğü kavramlarını açıklayarak öğrencilerin yaşamış olduğu problemleri ve çözüm yollarını öğretmenlerle paylaştı.

Programın son bölümünde Doç. Dr. Ahmet Kurnaz ve Dr. Öğretim Üyesi Süleyman Arslantaş katılımcıların yönelttiği soruları cevapladı.

Programı kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Youtube kanalından Öğrenme Güçlüğü Olan Öğrenciler İçin Öğretim Uygulamaları - YouTube bağlantı adresinden ulaşabilirler.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü