Polisten Meydan Dayağı..

Müsabaka sonrası çıkan olaylarda baş aktör Polis oldu. Polis Taraftara Yöneticilere ve Basın mensuplarına meydan dayağı attı..!

GÜNCEL 19.11.2017, 19:09 19.11.2017, 22:14 Ferhat KOÇ

Kemal Kaynaş Stadyumunda oynanan karşılaşma sonrası Karaman Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı bazı polislerin taraftar ve basın mensuplarını hedef alan sözlü ve fiili saldırıları halktan tepki topladı.
Karamanoğulları taraftar grubuna karşı biber gazlı müdahale yapan polis ekipleri, orantısız güç kullandı. Özellikle bir çevik kuvvet polisinin vatandaşa jopla vurması dikkatlerden kaçmazken, aynı polis memurunun daha evvelde bu tip lakayt hareketleri nedeniyle il emniyet müdürü Fikret Bayraktar’a şikâyet edildiği iddia ediliyor. Trübünleri boşaltmak amacıyla taraftarların arasına biber gazı ve jobla dalan çavik kuvvet ekipleri, stadyum içinde bulunan taraftarları dışarı çıkarttı. 


TRÜBÜNDE POLİSİN MÜDAHELESİ >>>> TIKLA İZLE

TERÖRİST Mİ KOVALIYORSUN!!!

Trübünlerdeki müdaheleye tepki gösteren Yöneticilere ve Taraftar grubu liderlerine stadyumun girişinde tekrar müdahele eden polisler, olayları görüntülemeye çalışan Basın mensuplarınıda darp etti. Olaylara tanık olan ve mağdur olan vatandaşlar "Gezi parkındaki teröristlere bu şekilde müdahele edilmedi. Maça gelip Karaman Belediyesporu desteklemek suçmu? Her maçta taraftar başına bir tane polis düşüyor. Bu kadar sıkı kontrolün olduğu başka bir şehir yok. Emniyet Güçleri neden bu taraftara bu kadar düşman? Yetkilileri göreve davet ediyoruz. Biz taraftarız takımımız desteklemek istiyoruz. Terörist değiliz..!" şeklinde tepki gösterdiler. 
Öte yandan olaylar esnasında darbe alarak yaralanan basın mensupları da sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak yetkilileri göreve çağırdı. Polisin biber gazlı, joplu müdahalesinde basın mensubu ve taraftarların yanı sıra Karaman Belediyespor yöneticilerinden de yaralananlar oldu. 

Yorumlar (2)
ayşe 6 yıl önce
valla bravo! maç sonrası adam bile öldürebilen holigan terörünü görmeyip, polisin dağıtmasına direnip dağılmayan spor terörlerini görmeyip, devletin polisini terör ilan eden zihniyet ancak polisle şahsi meselesi olan ve maçta kaybeden tarafta olan holigan ruhlu gazetecinin işidir.Sizden ne adam olur ne gazeteci.Gazete sahibi olsam sizi işten atarım.Gazeteyi şahsi meselelerinize alet ettiğiniz için.
ayşe 6 yıl önce
Terör terördür ikisi de cana ve mala zarar verir.Ha holigan terörü ha gezici terörü.Bunların hakkından ancak böyle polisler gelir.Ha bir de elindeki mesleği şahsi meselelri için kullanan gazeteci terörü var.Sana o yetki şahsi çıkarlarını gözetmek için maksatlı ve çarpıtıcı haberler yapman, halk ile polisin arasını açman için mi verildi?Sizden gazeteci olmaz zira yalan ve abartılı haber yapanları biz gazeteci değil tetikçi olarak görüyoruz.
12
açık
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:25
Güneş 06:45
Öğle 13:00
İkindi 16:25
Akşam 19:05
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü